Покров Среда 24.04.24, 18:28
Сайт
Главная » 2011 » Август » 30 » У Дніпропетровській області з робочою поїздкою перебуває Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Анатолій Близнюк
15:14
У Дніпропетровській області з робочою поїздкою перебуває Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Анатолій Близнюк

Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул представить Міністру головні досягнення Дніпропетровщини в галузі будівництва інфраструктурних об'єктів і житла, а також в сфері дебюрократизації дозвільних процедур для бізнесу та модернізації ключових об'єктів житлово-комунального господарства області.

            Зокрема, губернатор проведе робочу нараду за участю Анатолія Близнюка щодо ходу будівництва першої черги об’їзної дороги «Південний обхід м. Дніпропетровська». Також Олександр Вілкул разом з Міністром урочисто введе в експлуатацію перший багатоквартирний будинок молодіжного житлового комплексу «Мрія» (селище Дослідне Дніпропетровського району) та вручить 40 молодим сімям ключі від нових квартир.

            Анатолій Близнюк ознайомиться з роботою інформаційно-ресурсного центру адміністративних послуг «Відкрита влада», який спрямований на дебюрократизацію адміністративних та дозвільних послуг. Зокрема, огляне мультимедійний офіс європейського рівня, який обладнаний сучасною комп’ютерною технікою та комфортними залами для перебування громадян.

            Також на запрошення Олександра Вілкула Анатолій Близнюк візьме участь у засіданні колегії Дніпропетровської облдержадміністрації, в ході якого будуть розглянуті питання:

  • про підсумки виконання бюджету області й обласного бюджету за перше півріччя 2011 року,
  • про реалізацію у 2011 році інфраструктурних проектів, передбачених Комплексною стратегією розвитку Дніпропетровської області на період до 2015 року,
  • про хід підготовки об’єктів житлово-комунального господарства, підприємств паливно-енергетичного комплексу та об’єктів соціальної сфери області до роботи в осінньо-зимовий період 2011/2012 року.

 

Після засідання колегії губернатор разом з Міністром  введуть в експлуатацію першу чергу колектора по вул. Маршала Малиновського в Дніпропетровську, призначення якого – припинити скидання неочищених стоків до річки Дніпро від майже 40 промислових підприємств обласного центру.

Категория: Область | Просмотров: 734 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar