Покров Пятница 17.05.24, 00:40
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 12 » 15 липня 2012 року у Днепропетровску відбудеться фінальний матч чемпіонату України з американського футболу
16:34
15 липня 2012 року у Днепропетровску відбудеться фінальний матч чемпіонату України з американського футболу
15 липня 2012 року у Днепропетровску відбудеться фінальний матч чемпіонату України з американського футболуЗа підтримки губернатора Олександра Вілкула 15 липня 2012 року у Дніпропетровську на стадіоні «Метеор» відбудеться фінальний матч чемпіонату України з американського футболу. Спортивний клуб «Дніпропетровські «Ракети» та команда «Одеські «Пірати» змагатимуться за вихід у вищу лігу. Початок змагань о 14 годині. 
«Дніпропетровщина – регіон-лідер із високим рівнем розвитку спорту та удосконаленою інфраструктурою, що дозволяє проводити якісну підготовку спортсменів. Розвиток і популяризація нових видів спорту є важливим напрямом Комплексної програми, яка реалізується під керівництвом губернатора Олександра Вілкула. Залучення молодих людей до занять новими видами спорту, зокрема, американським футболом дозволить розширити їх можливості у реалізації свого потенціалу. Завдяки хорошій підготовці наша команда «Дніпропетровські «Ракети» уже показувала високі результати. Майбутня гра обіцяє бути захоплюючою й цікавою. Запрошую всіх переглянути матч, долучитися до нового виду спорту та підтримати нашу команду», – сказав начальник управління у справах фізичної культури та спорту Олександр Пшеничников.
У 2011-2012 роках команди змагалися в першій лізі. У 2011 році «Ракети» стали чемпіонами першої ліги, а «Пірати» посіли друге місце. У груповому етапі команда Дніпропетровська виграла в одеситів із рахунком 20-12. 
Категория: Область | Просмотров: 681 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar