Покров Четверг 16.05.24, 20:43
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 13 » 16 липня 2012 року спортсмени Дніпропетровщини прийматимуть факел Всеукраїнської олімпійської естафети «Передай вогонь перемоги»
17:24
16 липня 2012 року спортсмени Дніпропетровщини прийматимуть факел Всеукраїнської олімпійської естафети «Передай вогонь перемоги»
16 липня 2012 року спортсмени Дніпропетровщини прийматимуть факел Всеукраїнської олімпійської естафети «Передай вогонь перемоги»16 липня 2012 року з 11:30 до 12:00 спортсмени Дніпропетровщини прийматимуть факел Всеукраїнської олімпійської естафети «Передай вогонь перемоги» від Запорізької області. Далі естафету прийме Кіровоградщина. 17 липня 2012 року о 10:00 у Дніпропетровську біля монумента Слави відбудеться урочисте запалення факелу, який прийматиме Полтавщина. 21 липня 2012 року під час проводів спортсменів-олімпійців до Лондона естафета «Передай вогонь перемоги» фінішує на майдані Незалежності у Києві.
«Кращі спортсмени Дніпропетровщини будуть представляти наш регіон та Україну на ХХХ літніх Олімпійських іграх у Лондоні. Разом із факелом Всеукраїнської естафети ми передаємо беззаперечну віру в наших олімпійців та впевненість у їх перемозі. Підтримка жителів районів і міст, якими пройде естафета, представників сфери фізичної культури та спорту, а також кожного жителя Дніпропетровщини надзвичайно важлива для наших спортсменів. Об’єднані бажанням перемоги ми запалимо вогонь у їх серцях», – сказав голова облдержадміністрації Олександр Вілкул.
Шлях Всеукраїнської олімпійської естафети «Передай вогонь перемоги» пройде через с. Кам’янське (Нікопольський район), міста Нікополь і Кривий Ріг. На кордоні з Кіровоградською областю відбудеться урочиста передача факелу спортсменам Кіровоградщини. Під час зупинок проходитимуть урочисті зустрічі з жителями областей. 
17 липня 2012 року о 10:00 відбудеться урочисте запалення факелу біля монумента Слави у Дніпропетровську. Естафета рушить далі через міста Дніпродзержинськ та Верхньодніпровськ. Робітники сфери фізичної культури та спорту цих міст зустрінуться зі спортсменами під час естафети. На кордоні Полтавської області відбудеться передача факелу Всеукраїнської естафети спортсменам Полтавщини. 
21 липня 2012 під час урочистих проводів спортсменів, які представлятимуть Україну на ХХХ літніх Олімпійських іграх у Лондоні, Всеукраїнська олімпійська естафета «Передай вогонь перемоги» фінішує на майдані Незалежності у Києві.
Категория: Область | Просмотров: 801 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar