Покров Четверг 16.05.24, 18:47
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 13
Олександр Вілкул: «У 2010-2011 роках на «АрселорМіттал Кривий Ріг» вкладено в модернізацію виробничих потужностей понад 5 млрд грн»Модернізація виробництва підприємством «АрселорМіттал Кривий Ріг» та його активна участь у рамках соціального партнерства у розвитку Кривого Рогу – позитивний приклад ефективного співробітництва влади та бізнесу з розвитку регіону та підвищення рівня соціальних стандартів. Про це сказав Олександр Вілкул у своєму вітальному слові працівникам ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» з нагоди Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості під час відвідування підприємства. Під час урочистостей губернатор вручив державні та обласні нагороди кращим працівникам підприємства.

Олександр Вілкул: «У першому півріччі 2012 року на Південному гірничо-збагачувальному комбінаті обсяги виробництва агломерату зросли на 18% Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул привітав працівників Південного гірничо-збагачувального комбінату з професійним святом. Також цього дня в рамках другої черги реконструкції проспекту Південний міста Кривий Ріг губернатор відкрив спортивний комплекс, який складається з майданчика для міні футболу, тенісного корту та майданчика для гри «Городки». 
Олександр Вілкул привітав працівників підприємства з професійним святом - Днем працівників металургійної та гірничодобувної промисловості та вручив кращим представникам галузі Почесні грамоти та Подяки облдержадміністрації.

Олександр Вілкул: За перше півріччя 2012 року на Центральному гірничо-збагачувальному комбінаті обсяги виробництва зросли на 3,1% та 8%Обсяги виробництва основних видів продукції Центрального гірничо-збагачувального комбінату – залізорудного концентрату та обкотишів – за підсумками роботи в першому півріччі 2012 року зросли відповідно на 3,1% та 8% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. На комбінаті за 6 місяців вироблено 3,2 млн тонн концентрату та понад 1,1 млн тонн обкотишів. Про це повідом голова облдержадміністрації Олександр Вілкул під час урочистостей для робітників ЦГОКу, що пройшли з нагоди Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості.

16 липня 2012 року спортсмени Дніпропетровщини прийматимуть факел Всеукраїнської олімпійської естафети «Передай вогонь перемоги»16 липня 2012 року з 11:30 до 12:00 спортсмени Дніпропетровщини прийматимуть факел Всеукраїнської олімпійської естафети «Передай вогонь перемоги» від Запорізької області. Далі естафету прийме Кіровоградщина. 17 липня 2012 року о 10:00 у Дніпропетровську біля монумента Слави відбудеться урочисте запалення факелу, який прийматиме Полтавщина. 21 липня 2012 року під час проводів спортсменів-олімпійців до Лондона естафета «Передай вогонь перемоги» фінішує на майдані Незалежності у Києві.

Протягом перших 10 днів приймальною комісією ДНУ імені Олеся Гончара прийнято й оброблено 15,5 тисяч заявНа Дніпропетровщині триває вступна кампанія 2012 року. Зокрема, протягом перших 10 днів приймальною комісією Дніпропетровського національного університету імені  Олеся  Гончара прийнято й оброблено 15,5 тисяч заяв.
Як повідомив відповідальний секретар приймальної комісії ДНУ Сергій Олександрович Давидов, більше 13 тисяч заяв прийнято особисто від абітурієнтів у паперовій формі і 2,5 тисячі через мережу Інтернет: «Вступна кампанія 2012 року проходить спокійно, організовано та прозоро.

На Дніпропетровщині станом на 13 червня 2012 року до вишів І-IV рівнів акредитації подано 73 тис 547 заяв від вступників На Дніпропетровщині станом на 13 червня 2012 року до вишів І-IV рівнів акредитації подано 73 тис 547 заяв від вступників. З них на денну форму навчання подано 69 тис 294 заяви, на заочну – 4 тис 253. Електронним вступом до вишів ІІІ-IV рівнів акредитації скористалися 5 тис 352 абітурієнти.
Як повідомлялось раніше, на Дніпропетровщині за завданням голови облдержадміністрації Олександра Вілкула в головному управлінні освіти і науки облдержадміністрації працює спеціальний оперативний штаб з питань вступної кампанії (регіональна оперативна приймальня громадян).

Громадськість Дніпропетровщини виступає за посилення патріотичного виховання у школах та навчальних закладах областіПро це йшла мова під час засідання Громадської ради при Дніпропетровській облдержадміністрації на тему «Реакція громадськості на акт вандалізму і осквернення Меморіалу жертвам геноциду «Пам’ятаємо заради майбутнього» у місті Новомосковськ». У засіданні Громадської ради узяли участь начальник управління з питань внутрішньої політики облдержадміністрації Олександр Катічев, голова Громадської ради при облдержадміністрації Лариса Бабич, депутат Дніпропетровської обласної ради Сергій Рєзник, представники громадських організації та національних громад регіону.

У Дніпропетровську вперше в Україні створені громадські ради при Центрах первинної медико-санітарної допомоги Представники Громадської платформи з питань медичної реформи вже відвідали усі Центри первинної медико-санітарної допомоги (ЦПМСД) у Дніпропетровську. Під час візитів вони оглянули приміщення медичних закладів, перевірили умови прийому пацієнтів, оцінили технічний стан кабінетів лікарів та зручність їх розташування, поспілкувалися з медичним персоналом та пацієнтами, зібрали побажання та зауваження щодо роботи медичних установ. На основі отриманої інформації громадські активісти створили оптимальний перелік рекомендацій для кожного ЦПМСД міста.

27 вихованців школи-інтернату для дітей з дитячим церебральним паралічем відвідають дитячу спортивну кінну базу За підтримки голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Вілкула та Генерального Консула республіки Туреччина в Україні Ігора Ханіна 27 вихованців школи-інтернату для дітей з дитячим церебральним паралічем 13 липня 2012 року о 18:00 відвідають дитячу спортивну кінну базу. Кінна база «Срібна підкова» знаходиться за адресою: смт Кіровське, вул. Горького, 62

На Дніпропетровщині для аналізу процесу модернізації охорони здоров’я залучені міжнародні експертиНа Дніпропетровщині триває процес модернізації охорони здоров’я, до якого залучені як провідні вітчизняні експерти, представники науки, медичної спільноти, органів місцевого самоврядування, так і міжнародні експерти. Так до розробки проекту «Модернізація охорони здоров’я» були залучені експерти  міжнародної консалтингової компанії «Делойт», яка має досвід реалізації подібних проектів у десятках країнах. Наразі на Дніпропетровщині розпочалась реалізація проекту з вивчення та аналізу змін у медичній галузі, що проводить Київський Інститут Економічних Досліджень та Політичних Консультацій в рамках гранту Міжнародного фонду «Відродження».

Громадська рада Дніпропетровської області: вандали, які осквернили Меморіал жертвам геноциду у місті Новомосковськ, мають бути покарані13 липня 2012 року об 11.00 у приміщенні Дніпропетровської обласної ради відбулося засідання Громадської ради при Дніпропетровській обласній державній адміністрації на тему "Реакція громадськості на акт вандалізму і осквернення Меморіалу жертвам геноциду "Пам'ятаємо заради майбутнього" у місті Новомосковськ”.

Олександр Вілкул: «На Дніпропетровському металургійному заводі імені Петровського середня зарплата у травні 2012 року склала 5050 грн»Про це повідомив голова облдержадміністрації Олександр Вілкул, вітаючи працівників  ПАТ «ЄВРАЗ – ДМЗ ім. Петровського» з  професійним святом – Днем працівників металургійної та гірничодобувної промисловості. У рамках урочистостей губернатор Олександр Вілкул, старший Віце-президент з міжнародної діяльності компанії «ЄВРАЗ» Павло Татьянін та генеральний директор зводу Геннадій Бергеман відкрили Дошку пошани на підприємстві. До неї занесені імена 20 працівників заводу. Цього року завод святкує своє 125-річчя. 

Олександр Вілкул привітав колектив ДМКД з професійним святом та нагородив кращих працівників підприємстваГолова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул привітав з Днем працівників металургійної та гірничодобувної промисловості трудовий колектив Дніпровського металургійного комбінату імені Дзержинського (м.Дніпродзержинськ) та нагородив кращих працівників підприємства. В урочистостях також взяв участь перший заступник Дніпродзержинського міського голови Костянтин Гузенко.