Покров Четверг 16.05.24, 08:29
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 13 » Олександр Вілкул: «На Дніпропетровському металургійному заводі імені Петровського середня зарплата у травні 2012 року склала 5050 грн»
10:32
Олександр Вілкул: «На Дніпропетровському металургійному заводі імені Петровського середня зарплата у травні 2012 року склала 5050 грн»
Олександр Вілкул: «На Дніпропетровському металургійному заводі імені Петровського середня зарплата у травні 2012 року склала 5050 грн»Про це повідомив голова облдержадміністрації Олександр Вілкул, вітаючи працівників  ПАТ «ЄВРАЗ – ДМЗ ім. Петровського» з  професійним святом – Днем працівників металургійної та гірничодобувної промисловості. У рамках урочистостей губернатор Олександр Вілкул, старший Віце-президент з міжнародної діяльності компанії «ЄВРАЗ» Павло Татьянін та генеральний директор зводу Геннадій Бергеман відкрили Дошку пошани на підприємстві. До неї занесені імена 20 працівників заводу. Цього року завод святкує своє 125-річчя. 
Олександр Вілкул привітав працівників підприємства з професійним святом - Днем працівників металургійної та гірничодобувної промисловості та вручив кращим представникам галузі Почесні грамоти та Подяки облдержадміністрації. 
 «Гірничо-металургійні підприємства Дніпропетровщини сьогодні стабільно розвиваються. В рамках Комплексної стратегії розвитку регіону на них впроваджуються новітні технології виробництва та виготовляється конкурентоспроможна продукція. Стабільна робота гірничо-металургійного комплексу, який є базовим у регіональній економіці Дніпропетровської області, - це добробут та  підвищення соціальних стандартів життя жителів Дніпропетровської області», - сказав Олександр Вілкул. 
Губернатор також додав, що ДМЗ ім. Петровського впевнено розвивається. Зокрема, за 6 місяців 2012 року порівняно із аналогічним періодом 2011 року на 5,4% зросли показники з виробництва прокату, на 3% - сталі. Майже на 13% збільшено чисельність персоналу, рівень середньої зарплати за 5 місяців склав 4300 грн, у травні – 5050 грн. 
Завод імені Петровського виготовляє продукцію, яка є дефіцитною в Росії та країнах СНД. Це кранові та трамвайні колії, автомобільний обід, швелери, куточки.
З початку року на підприємстві були освоєні нові види продукції - швелер 27П, прокат круглий МД-90 та МД-120,  швелер U160, до кінця року планується ще освоїти виробництво швелера U180 та рейки залізничної Р43. У березні цього року вперше за всю історію існування прокатного цеху № 2 його працівники побили власний рекорд - протягом місяця прокатали 22 види прокату.
В рамках Комплексної регіональної екологічної програми у 2011 році на підприємстві введений в експлуатацію комплекс будівель і споруд закритого циклу оборотної води кінцевого охолодження коксового газу. В результаті цього викиди шкідливих речовин з коксохімічного майданчика в атмосферу скоротилися приблизно на 20%.
Довідка:
«Євраз - ДМЗ ім. Петровського» є одним з провідних виробників чавуну, сталі і прокату в Україні. У 2011 році до складу заводу в якості коксохімічного виробництва увійшло ПАТ «Дніпрококс». У складі заводу працюють металургійне та коксохімічне виробництва на яких працює понад 6 тисяч працівників. Виробництво здійснюється за схемою повного металургійного циклу. Основна продукція – чавун, сталь, трубна заготівка, кранові, трамвайні та рудничні колії, швелера, профілі для ободів автомобілів. 
Категория: Область | Просмотров: 990 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar