Покров Четверг 09.05.24, 15:41
Сайт
Главная » 2011 » Декабрь » 16
Емомалі Рахмон та Олександр Вілкул відвідали Дніпропетровський історичний музей ім. Д.І.Яворницького Емомалі Рахмон та Олександр Вілкул відвідали Дніпропетровський історичний музей ім. Д.І.Яворницького  Директор музею Надія Капустіна представила почесним гостям культурну спадщину Дніпропетровської області. Зокрема, губернатор Олександр Вілкул та Президент Таджикистану ознайомилися з експозиціями «Наш край у давнину», «Край у ХIV-ХVIII ст. Історія Запорізького козацтва», «Історія Катеринославської губернії наприкінці ХVІІІ – першій половині ХІХ ст.», «Катеринославська губернія в 1861-1916 рр. Промисловий розвиток краю», «Катеринославщина у роки революційних перегонів», «Дніпропетровщина 1920 – 40 рр.».

У Дніпропетровську з 16 по 18 грудня у Палаці водних видів спорту СК «Метеор» пройде Національний Кубок України з плаванняУ Дніпропетровську з 16 по 18 грудня у Палаці водних видів спорту СК «Метеор» пройде Національний Кубок України з плавання  У Дніпропетровську за підтримки губернатора Олександра Вілкула з 16 по 18 грудня пройде Національний Кубок України з плавання. Урочисте відкриття змагань відбудеться 16 грудня 2011 року о 14.45 у Палаці водних видів спорту СК «Метеор». Відкриють захід віце-президент Федерації плавання України Андрій Власков, начальник управління фізичної культури і спорту Олександр Пшеничников та заступник міського голови Ірина Зайцева.У замаганнях візьмуть участь представники всіх областей України. За підсумками змагань буде визначена штатна збірна команда України на 2012 рік.

Емомалі Рахмон та Олександр Вілкул відвідали Південний машинобудівний заводЕмомалі Рахмон та Олександр Вілкул відвідали Південний машинобудівний завод імені О.М. Макарова та конструкторське бюро «Південне» імені М.К.Янгеля Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул та генеральний директор Південного машинобудівного заводу імені О.М. Макарова Віктор Щеголь та  генеральний директор ДП «Конструкторське бюро «Південне» Олександр Дегтярев ознайомили Президента Республіки Таджикистан з роботою підприємства та його перспективами. У заході також узяв участь Президент України 1994-2005 років Леонід Кучма.  «Дніпропетровщина є одним з провідних центрів ракетобудування в світі.

Сьогодні з робочим візитом на Дніпропетровщині перебуває Президент Республіки Таджикистан Емомалі РахмонСьогодні з робочим візитом на Дніпропетровщині перебуває Президент Республіки Таджикистан Емомалі РахмонУ ході візиту Президент Республіки Таджикистан Емомалі Рахмон та голова облдержадміністрації Олександр Вілкул відвідаютьПівденний машинобудівний завод імені О.М. Макарова, конструкторське бюро «Південне» ім. М.К.Янгеля та корпорацію «Агро-Союз». Також Президент Таджикистану ознайомиться з культурно-історичною спадщиною Дніпропетровщини, зустрінеться з представниками таджицької діаспори та студентами Національного гірничого університету.

У Києві стартувала Всеукраїнська благодійна акція «Подаруй радість дітям!»7 грудня у Києві стартувала Всеукраїнська благодійна акція «Подаруй радість дітям!», організатором якої виступив заснований НАДРА БАНКОМ Всеукраїнський благодійний фонд «Дитячий світ» у партнерстві із Благодійним фондом «Приятелі дітей». З цього приводу у приміщенні інформаційної агенції «Укрінформ» відбулася прес-конференція, присвячена офіційному початку благодійної акції. У рамках акції протягом грудня 2011 року та січня 2012 року понад 20 тисяч дітей-сиріт із інтернатів та дитячих будинків, а також дітей із соціально вразливих категорій зі всіх областей України отримають новорічні і різдвяні подарунки та стануть учасниками  свят.

Олександр Вілкул: «На Дніпропетровщині в кожному місті й районі до Дня Святого Миколая пройдуть святкові заходи для дітей»Олександр Вілкул: «На Дніпропетровщині в кожному місті й районі до Дня Святого Миколая пройдуть святкові заходи для дітей»   У рамках всеукраїнської акції до Дня Святого Миколая «З відкритим серцем до кожної дитини», ініційованої Президентом України Віктором Федоровичем Януковичем, 19 грудня за підтримки губернатора Олександра Вілкула у Дніпропетровському академічному театрі опери та балету о 13.00 відбудеться обласне дитяче свято. «В обласному святі візьмуть участь понад 1100 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей-інвалідів області. На малюків чекають подарунки – солодощі та м’які іграшки.

Дніпропетровщина готується до святкування Нового 2012 року та Різдва ХристоваДніпропетровщина готується до святкування Нового 2012 року та Різдва Христова 23 грудня цього року відкриється обласна новорічна «Губернаторська ялинка – 2012» у Дніпропетровському академічному театрі опери та балету. Під час проведення обласного дитячого свята з Новим роком дітлахів регіону вітатимуть голова облдержадміністрації Олександр Вілкул та голова облради Євген Удод. Атмосферу новорічного свята створять найкращі колективи зразкових дитячих художніх ансамблів області: шоу-групи «Нотки», «Джем-Сі», народний цирк «Дніпро», ансамбль народного танцю «Щасливе дитинство». Усі маленькі гості, які відвідають феєричне дійство, отримають солодощі та дитячі енциклопедії.