Покров Понедельник 20.05.24, 14:16
Сайт
Главная » 2011 » Декабрь » 16 » Олександр Вілкул: «На Дніпропетровщині в кожному місті й районі до Дня Святого Миколая пройдуть святкові заходи для дітей»
23:25
Олександр Вілкул: «На Дніпропетровщині в кожному місті й районі до Дня Святого Миколая пройдуть святкові заходи для дітей»
Олександр Вілкул: «На Дніпропетровщині в кожному місті й районі до Дня Святого Миколая пройдуть святкові заходи для дітей»Олександр Вілкул: «На Дніпропетровщині в кожному місті й районі до Дня Святого Миколая пройдуть святкові заходи для дітей»   У рамках всеукраїнської акції до Дня Святого Миколая «З відкритим серцем до кожної дитини», ініційованої Президентом України Віктором Федоровичем Януковичем, 19 грудня за підтримки губернатора Олександра Вілкула у Дніпропетровському академічному театрі опери та балету о 13.00 відбудеться обласне дитяче свято. «В обласному святі візьмуть участь понад 1100 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей-інвалідів області. На малюків чекають подарунки – солодощі та м’які іграшки. Загалом 19 грудня, у День Святого Миколая, у 35 містах та районах Дніпропетровщини для дітей проводитиметься низка святкових заходів: благодійні акції, новорічні вистави, конкурси, виставки, турніри, концертні програми за участю кращих колективів регіону та зірок естради», - сказав губернатор Олександр Вілкул. Наприклад, у Нікополі на дітей чекає святкова програма відомої співачки Тіни Кароль, феєричне фаєр-шоу від артистів Дніпропетровська та лазерне шоу в 3D форматі від харківського колективу. У заході візьмуть участь 1000 дітей міста Нікополь. У Дніпропетровському районі в селі Ювілейне для 250 дітей буде проведено етнографічний урок «Святий Миколай до нас завітай» у сільській бібліотеці. У селі Волоське з вихованцями дитячого будинку сімейного типу Пінчуків зустрінеться  відомий композитор Ігор Крутий. у Дніпропетровську в міському Палаці дітей та юнацтва 16 грудня пройде благодійне свято для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківської опіки, за участі популярного українського виконавця Кузьми Скрябіна, в якому візьме участь 750 дітей. У Кривому Розі відбудуться урочистості, присвячені творчості дітей-інвалідів за підсумками фестивалю  «Повір у себе». У заході візьмуть участь понад 100 дітей. Понад 400 дітей Петропавлівського району  відвідують театралізоване, тематичне районне свято до Дня Святого Миколая. Усі маленькі гості отримають солодощі та подарунки. Загалом в області в рамках відзначення Дня Святого Миколая буде проведено понад 140 заходів. З детальним планом святкових заходів до Дня Святого Миколая в містах і районах Дніпропетровщини ви можете ознайомитися тут.
Категория: Область | Просмотров: 707 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar