Покров Четверг 16.05.24, 12:09
Сайт
Главная » 2012 » Май » 19
Губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул відкрив у Дніпропетровську Чемпіонат України з багатоборства тілоохоронцівГубернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул відкрив у Дніпропетровську Чемпіонат України з багатоборства тілоохоронців.  Чемпіонат триватиме з 19 по 21 вересня, участь у ньому бере 21 команда спеціальних служб та правоохоронних органів України, зокрема - Управління державної охорони України, Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ України,  Міністерства оброни України.

            Також участь у церемонії відкриття взяли участь голова облради Євген Удод, Дніпропетровський міський голова Іван Куліченко, керівники правових структур області, перший заступник керівника Національного комітету «Євро 2012» Олександр Бірсан, начальник Головного розвідувального управління Міністерства оборони України Сергій  Гмиза, головний суддя змагань Василь Вакуленко.

На Дніпропетровщині за підтримки губернатора Олександра Вілкула відбулись масштабні святкування Дня ЄвропиНа Дніпропетровщині за підтримки губернатора Олександра Вілкула відбулись масштабні святкування Дня Європи. Цього року у рамках програми заходів проходить міжнародний етнофестиваль «Петриківський Дивоцвіт», у якому взяли участь понад 4,5 тис учасників і гостей з різних міст та районів областей України й Польщі. В історії регіону святкування Дня Європи в такому масштабному форматі проходять вперше. Жителів та гостей області із святом привітали голова облдержадміністрації Олександр Вілкул, голова облради Євген Удод, Дніпропетровський міський голова Іван Куліченко та Генеральний консул Республіки Польща в Харкові Ян Гранат. Урочистості пройшли в Центральному парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка у Дніпропетровську.