Покров Суббота 11.05.24, 08:08
Сайт
Главная » 2012 » Май » 30
У Дніпропетровську з 01 по 03 червня 2012 року проходитиме чемпіонат України з веслування на байдарках і каноеЗа підтримки губернатора Олександра Вілкула з 01 по 03 червня 2012 року у Дніпропетровську відбудеться чемпіонат України з веслування на байдарках і каное. Змагання проходитимуть на базі олімпійської підготовки – веслувальному каналі комунального підприємства «Водно-спортивний комбінат». Урочисте відкриття змагань – 01 червня 2012 року об 11:00 годині.
«Розвиток професійного спорту є однією зі складових Комплексної стратегії розвитку регіону. Дніпропетровськ має удосконалену технічну базу для проведення подібних всеукраїнських змагань. Зокрема, Дніпропетровський водно-спортивний комбінат є Національною базою олімпійської підготовки збірних команд України. Ми активно розвиваємо спортивну інфраструктуру регіону. Свідченням цього є те, що до складу збірної команди України з веслування на байдарках та каное входять 11 спортсменів Дніпропетровської області», – сказав Олександр Вілкул.

У Дніпропетровську за підтримки Олександра Вілкула 2 червня 2012 року відбудеться міжнародний фестиваль «WORKOUT FEST»За підтримки голови облдержадміністрації Олександра Вілкула вперше у Дніпропетровську 2 червня 2012 року відбудеться міжнародний фестиваль «WORKOUT FEST». Захід проводитиметься на Фестивальному причалі з 12:00 до 19:00. У змаганнях візьмуть участь понад 500 спортсменів з України, Росії, Білорусії, Болгарії, США, Ізраїлю, Естонії, Молдови, Латвії, Литви, Австралії, Великобританії.
«Street Workout» – це новий фітнес-напрямок, який базується на виконанні фізичних вправ на гімнастичних бруссях та перекладині і пропагує здоровий спосіб життя серед молоді.
 «WORKOUT FEST» присвячений року спорту та здорового способу життя в Україні, проголошеному Президентом України Віктором Януковичем. Програма фестивалю передбачає проведення майстер-класів, показових виступів, змагань із паркуру та силових вправ на бруссях і перекладині.