Покров Воскресенье 28.04.24, 17:37
Сайт
Главная » 2012 » Май » 30 » У Дніпропетровську за підтримки Олександра Вілкула 2 червня 2012 року відбудеться міжнародний фестиваль «WORKOUT FEST»
12:10
У Дніпропетровську за підтримки Олександра Вілкула 2 червня 2012 року відбудеться міжнародний фестиваль «WORKOUT FEST»
У Дніпропетровську за підтримки Олександра Вілкула 2 червня 2012 року відбудеться міжнародний фестиваль «WORKOUT FEST»За підтримки голови облдержадміністрації Олександра Вілкула вперше у Дніпропетровську 2 червня 2012 року відбудеться міжнародний фестиваль «WORKOUT FEST». Захід проводитиметься на Фестивальному причалі з 12:00 до 19:00. У змаганнях візьмуть участь понад 500 спортсменів з України, Росії, Білорусії, Болгарії, США, Ізраїлю, Естонії, Молдови, Латвії, Литви, Австралії, Великобританії.
«Street Workout» – це новий фітнес-напрямок, який базується на виконанні фізичних вправ на гімнастичних бруссях та перекладині і пропагує здоровий спосіб життя серед молоді.
 «WORKOUT FEST» присвячений року спорту та здорового способу життя в Україні, проголошеному Президентом України Віктором Януковичем. Програма фестивалю передбачає проведення майстер-класів, показових виступів, змагань із паркуру та силових вправ на бруссях і перекладині.
 «WORKOUT» – новий напрямок у розвитку фізичної культури та спорту в нашому регіоні. Проводячи такі заходи, обласна влада популяризує серед молоді здоровий спосіб життя та залучає її до занять спортом. Губернатор Олександр Вілкул підтримує ініціативи, нові креативні підходи молоді щодо зміцнення фізичного здоров’я населення», – сказала Марія Пустова.
Організатори фестивалю – Дніпропетровська облдержадміністрація, Дніпропетровська облрада, Всеукраїнська громадська організація «WORKOUT».
У програмі:
- майстер-клас світового рівня у стилі «WORKOUT»;
- виступи спортсменів, які пройшли попередній відбір у номінації «Фрістайл» (вільний виступ на перекладині та бруссях);
- встановлення рекордів у силових номінаціях (підтягування на одній руці, максимальна кількість віджимань на бруссях із вагою на поясі 48 кг);
- за окремою програмою будуть проведені змагання з паркуру (мистецтво пересування та подолання перешкод).
У силових дисциплінах можуть виступити всі бажаючі.
Категория: Область | Просмотров: 623 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar