Покров Четверг 16.05.24, 07:08
Сайт
Главная » 2012 » Июнь » 20
На Дніпропетровщині з метою ранньої діагностики та профілактики захворювань у населення сільських районів з січня тривають «Дні здоров`я»Протягом п`яти місяців бригади лікарів здійснили 41 виїзд до населених пунктів 22 районів області з метою профілактики та діагностики захворювань у мешканців сільських районів. 
«За підтримки губернатора Олександра Вілкула пацієнти віддалених сільських районів Дніпропетровської області отримали можливість безкоштовно пройти обстеження та отримати консультації кваліфікованих лікарів», - сказала начальник Головного управління охорони здоров`я Дніпропетровської облдержадміністрації Валентина Гінзбург.
Згідно з наказом Головного управління охорони здоров`я Дніпропетровської облдержадміністрації від 13 грудня 2011 року на Дніпропетровщині розпочато проведення «Днів здоров`я» з метою підвищення якості диспансерних обстежень та наближення до населення сільських районів якісної діагностики захворювань.

175 студентів-відмінників вишів Дніпропетровщини отримали обласні стипендії від Олександра ВілкулаГубернатор Олександр Вілкул провів урочисту зустріч із кращими студентами навчальних закладів І – ІV рівнів акредитації Дніпропетровської області (технікумів, училищ, коледжів, інститутів, консерваторій, академій, університетів). Губернатор привітав молодих стипендіатів із Днем молоді. 175 студентів-відмінників від обласної влади отримали іменні стипендії.
«Дорогі друзі! Я дякую вам за результативне навчання. Ви ще учні та студенти, але вже зараз своїми успіхами робите великий внесок у розвиток рідного регіону й України. Щаслива людина та, яка займається улюбленою справою. Ваше уважне ставлення до вибору професії вже говорить про те, що ви щасливі люди. Я бажаю вам, щоб здобуті знання дозволили вам зробити наступний крок в освоєнні улюбленої професії.