Покров Четверг 16.05.24, 17:50
Сайт
Главная » 2012 » Июнь » 26
На Дніпропетровщині більш ніж у двічі зросла кількість здорових пологів без ускладненьЗавдяки системній роботі з покращення медичних послуг матерям та дітям, зокрема впровадженню перинатальних технологій, на Дніпропетровщині більш ніж у двічі зросла кількість здорових пологів без ускладнень та наразі складає 72% від загальної кількості.
На Дніпропетровщині створена та функціонує розвинена система перинатальної допомоги, що включає у себе: потужну мережу міжрайонних пологових центрів, де народжують 82% жінок області, три неонатальних центри, а також два перинатальних центри - у Кривому Розі та Дніпропетровську.

Андрій Білоусов: «За цьогорічним показником створених ОСББ Дніпропетровщина посідає перше місце в Україні»За цьогорічним показником створених об'єднань співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) Дніпропетровщина посідає перше місце в Україні. Про це доповів начальник управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Андрій Білоусов під час засідання виїзної колегії Мінрегіонбуду, яка пройшла у Дніпропетровську під головуванням Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолія Близнюка.

Олександр Вілкул: «На Дніпропетровщині усі вихідні мережі котелень на 100 % оснащені засобами обліку випуску теплової енергії»На Дніпропетровщині усі вихідні мережі котелень на 100 % оснащено засобами обліку відпуску теплової енергії. Про це повідомив губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул під час засідання виїзної колегії Мінрегіонбуду, яка пройшла у Дніпропетровську під головуванням Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолія Близнюка.

Олександр Вілкул: «Завдяки модернізації за останні два роки споживання природного газу підприємствами ЖКГ скорочено на 10%»Завдяки модернізації теплового господарства Дніпропетровщини за останні два роки споживання природного газу на підприємствах ЖКГ скорочено на 10% та вдвічі зменшена кількість аварійних ситуацій на об’єктах ЖКГ. Про це губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул повідомив під час засідання Колегії Мінрегіонбуду, яка пройшла у Дніпропетровську під головуванням Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолія Близнюка.

Дніпропетровщина розпочала збирати урожай ранніх зернових культур15 районів Дніпропетровської області розпочали збирати урожай ранніх зернових. Про це повідомив голова облдержадміністрації Олександр Вілкул. 
Загалом в регіоні підлягає до збирання 657,3 тис га ранніх зернових, а також 20,4 тис га ріпаку.
Станом на 25 листопада 2012 року в області обмолочено озиму пшеницю на площі 33,7 тис га (10,3%), озимий ячмінь обмолочено на площі 5,5 тис га (19,4%).

До уваги громадян! Усі зауваження та пропозиції щодо ходу модернізації охорони здоров’я у Дніпропетровській області приймаються за телефономДо уваги громадян!
Усі зауваження та пропозиції щодо ходу модернізації охорони здоров’я у Дніпропетровській області приймаються за телефоном «гарячої лінії» Громадської платформи з питань медичної реформи: (056) 377-17-34. 
Дзвінки приймаються щодня з 9:00 до 18:00.