Покров Четверг 16.05.24, 23:02
Сайт
Главная » 2012 » Август » 15
Губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул відвідав перший матч відбіркового турніру Євробаскету 2013 рокуСьогодні, 15 серпня 2012 року, о 19-00 у палаці спорту «Метеор» розпочався перший матч відбіркового турніру Євробаскету 2013 року серед чоловіків, який проходить при підтримці голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Вілкула. 
Змагаються збірні команди України та Угорщини. Зокрема, до складу збірної команди України входять 4 баскетболіста з Дніпропетровщини – Станіслав Тимофеєнко, Максим Корнієнко, Олександр Мішула та Стівен Буртт. 

Першотравенська станція швидкої медичної допомоги отримала 4 нових автомобілі «швидкої» (фото)Депутат від Партії регіонів Артур Мартовицький вручив 4 нових автомобілі марки «Пежо» Першотравенській станції швидкої медичної допомоги, що обслуговує майже 155 тис жителів міста Першотравенськ, Васильківського, Межівського та Покровського районів. Розширення автопарку автомобілів «швидкої» відбулося в рамках губернаторської стратегії  Олександра Вілкула «Регіон-лідер».

На Дніпропетровщині буде вперше проведено обласний конкурс «Кращий соціальний працівник року»За ініціативи губернатора Олександра Вілкула на Дніпропетровщині восени до Дня соціального працівника буде вперше проведено обласний конкурс «Кращий соціальний працівник року». Про це сказав заступник голови облдержадміністрації Іван Ступак під час зустрічі з фахівцями із соціальної роботи центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Бабушкінського району у Дніпропетровську.

Дніпропетровщина стала лідером з виробництва кращих вітчизняних товарів у 2012 році Дніпропетровська область отримала статус «Регіон – лідер з виробництва кращих вітчизняних товарів у 2012 році» на Всеукраїнському конкурсі-виставці «Кращий вітчизняний товар 2012 року».  Цей конкурс проводиться у рамках загальнодержавної виставкової акції «Барвиста Україна». Також регіон був відзначений найвищою нагородою виставки – «Золотим» символом. Цього року у виставці взяли участь 62 підприємства та наукових установ Дніпропетровської області, які представили 71 вид продукції, товарів та послуг.

Майк Фрателло подякував губернатору Олександру Вілкулу за підтримку і теплий прийом команди на Дніпропетровщині Під час прес-конференції щодо організації відбіркових матчів Чемпіонату «Євробаскет-2013» головний тренер збірної команди України з баскетболу Майк Фрателло подякував губернатору Олександру Вілкулу та жителям області за підтримку і теплий прийом команди на Дніпропетровщині.