Покров Четверг 16.05.24, 08:29
Сайт
Главная » 2012 » Ноябрь » 16
Геннадій Темник: «На Дніпропетровщині вся снігоприбиральна техніка до зими готова»На Дніпропетровщині до зими готова вся снігоприбиральна техніка. Загальна кількість спецтехніки, яка буде обслуговувати регіон у зимовий період, складає 264 машини. Облаштовано 100 % запланованих пунктів обігріву для працівників дорожніх служб (39 пунктів) та баз протиожеледних матеріалів (35 баз), завершується заготівля протиожеледних матеріалів.

Член-кореспондент Академії наук України професор Борис Тодуров провів майстер-клас для лікарів обласного центру кардіології та кардіохірургіГоловний спеціаліст Міністерства охорони здоров’я України з кардіохірургії, директор Київського Міського Центру Серця, член-кореспондент Академії наук України професор Борис Тодуров провів показовий майстер-клас з хірургічного втручання на серці на базі Дніпропетровського обласного центру кардіології та кардіохірургії.

Дніпропетровська філія Укртелеком реалізує низку інноваційних проектів, які є невід’ємною складовою прогресивного розвитку ДніпропетровщиниЗа дорученням губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула його перший заступник Вячеслав Задорожний привітав працівників Дніпропетровської філії ПАТ «Укртелеком» з професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку. Урочистості пройшли у Дніпропетровському драматичному театрі ім. М.Горького. Вячеслав Задорожний з нагоди свята вручив обласні нагороди кращим працівникам галузі.

З нагоди відзначення Дня студента на Дніпропетровщині відбувся ІІ обласний студентський бал, у якому взяли участь понад півтисячі студентівЗ нагоди відзначення Дня студента на Дніпропетровщині за підтримки губернатора Олександра Вілкула відбувся ІІ обласний студентський бал. У ньому взяли участь понад півтисячі представників студентської молоді регіону, у тому числі, активісти обласної молодіжної ради, керівники та представники студентських рад при вишах, учасники обласного конкурсу «Студент року», відмінники навчання. Бал проходить у рамках регіонального проекту Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти».

Завдяки роботі виїзних бригад у сільських районах Дніпропетровщини у 2012 році медичний огляд пройшли 535 ветеранівДля надання необхідної медичної допомоги ветеранам війни, які проживають  у сільській місцевості, спеціалістами Дніпропетровського обласного госпіталю для інвалідів Великої Вітчизняної війни створені діагностичні та консультативні виїзні бригади. За 2012 рік бригадами проведено 8 виїздів та оглянуто 535 ветеранів. Пацієнти, які потребували стаціонарного лікування, отримали направлення до госпіталю.

На засіданні Кабінету Міністрів України, було прийнято розпорядження щодо будівництва другої черги Південного обходу м. ДніпропетровськаЗа дорученням губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула перший заступник голови облдержадміністрації  Вячеслав Задорожний взяв участь у засіданні Кабінету Міністрів України, на якому, зокрема, було розглянуто питання щодо будівництва ділянки дороги другої черги Південного обходу міста Дніпропетровська.

На Дніпропетровщині проходить Всеукраїнський Тиждень безпеки дорожнього рухуНа Дніпропетровщині триває Всеукраїнський Тиждень безпеки дорожнього руху. У рамках цього Тижня в області організовано комплекс профілактичних заходів, зокрема, «Увага! Пішохід на дорозі!», «Мобільний телефон» та «Ремінь безпеки». В навчальних закладах регіону – виховні години та зустрічі учнів із працівниками Державтоінспекції тощо. Гасло цих заходів – «Безпека на дорогах залежить від кожного!». Вони проходять у рамках проголошеного Генеральною асамблеєю ООН Десятиліття дій по забезпеченню безпеки дорожнього руху в Україні та обласної Програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху, що ініційована губернатором Олександром Вілкулом.

У Дніпропетровську відбувся перший в області навчальний он-лайн семінар для сімейних лікарівДля підвищення рівня кваліфікації сімейних лікарів у 2012 році Міністерством охорони здоров’я України був започаткований цикл Всеукраїнських навчальних семінарів «Актуальні питання сімейної медицини». У лютому та квітні провідні науковці України провели два навчальних семінари в Дніпропетровську, в яких взяли участь майже 500 лікарів загальної практики – сімейної медицини. 

Вячеслав Задорожний: «Укрпошта» – надійний партнер обласної влади у наданні соціальних послуг жителям Дніпропетровщини»За дорученням губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула його перший заступник Вячеслав Задорожний привітав працівників «Укрпошти» з професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку. Урочистості пройшли у Дніпропетровському драматичному театрі ім. М.Горького. Вячеслав Задорожний з нагоди свята вручив обласні нагороди кращим працівникам галузі.


 На Дніпропетровщині відбудеться науково-практична конференція «Мультидисциплінарний підхід, як методологічна основа інклюзивного навчання»На Дніпропетровщині за ініціативи Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України і губернатора Дніпропетровської області Олександра Вілкула відбудеться всеукраїнська науково-практична конференція «Мультидисциплінарний підхід, як методологічна основа інклюзивного навчання», де обговорюватимуться сучасні підходи у навчанні людей з особливими потребами.