Покров Среда 12.06.24, 02:33
Сайт
Главная » 2012 » Ноябрь » 16 » Сьогодні на засіданні Асоціації “Французька ділова спільнота в Україні” відбудеться презентація потенціалу Дніпропетровщини
01:25
Сьогодні на засіданні Асоціації “Французька ділова спільнота в Україні” відбудеться презентація потенціалу Дніпропетровщини
Сьогодні на засіданні Асоціації 15 листопада 2012 року у Посольстві Франції в Україні відбудеться засідання Асоціації "Французька ділова спільнота в Україні”, присвячене інвестиційним можливостям Дніпропетровської області. 
За доручення голови облдержадміністрації Олександра Вілкула, його заступник Андрій Муксімов познайомить представників французьких кампаній з Дніпропетровщиною – регіоном унікальних можливостей для реалізації широкого спектру інвестиційних, суспільних, міжрегіональних та міжнародних проектів. 
Зустріч відкриє Надзвичайний і Повноважний Посол Французької Республіки в України пан Ален Ремі. 
Андрій Муксімов презентує потенціал Дніпропетровщини, ознайомить з перевагами регіону, розповість про те, як на Дніпропетровщині під керівництвом губернатора Олександра Вілкула створюється сприятливе соціальне-економічне  середовище для бізнесу, підвищується інвестиційна привабливість та конкурентоспроможність регіону, а також презентує кілька інвестиційних проектів.
Президент Дніпропетровської торгово-промислової палати Віталій Жмуренко виступить з доповіддю щодо налагодження шляхів співробітництва між провідними компаніями Дніпропетровщини та компаніями французьких регіонів. 
Презентацію основних інвестиційних проектів, які планується реалізувати в регіоні, представить директор Дніпропетровського регіонального інвестиційного агентства Віталій Биков. 
Під час зустрічі планується підписання Меморандуму про співпрацю між КЗ "Дніпропетровське регіональне інвестиційне агентство” Дніпропетровської обласної ради”  та Асоціацією "Французька ділова спільнота в Україні”.

Довідково : Асоціація "Французька ділова спільнота в Україні” включає в себе більше 100 французьких компаній, які працюють в Україні в різноманітних сферах, таких як: роздрібна торгівля, банківська справа, виробництво, продукти харчування.
Мета асоціації – допомагати французькому бізнесу краще розуміти потенціал та можливості як країни в цілому, так і її регіонів зокрема, а також сприяти розвитку взаємовигідних контактів між французьким та українським бізнесом.

Категория: Область | Просмотров: 617 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar