Покров Понедельник 20.05.24, 23:50
Сайт
Главная » 2012 » Июнь » 13 » Члени Громадської платформи з питань медичної реформи та представники батьківського руху «За наших дітей» оцінили якість медичних послуг
22:25
Члени Громадської платформи з питань медичної реформи та представники батьківського руху «За наших дітей» оцінили якість медичних послуг
Члени Громадської платформи з питань медичної реформи та представники батьківського руху «За наших дітей» оцінили якість медичних послугНа Дніпропетровщині тривають перевірки якості медобслуговування в Центрах первинної медико-санітарної допомоги (ЦПМСД). На сьогодні членами Громадської платформи з питань медичної реформи, представниками Дніпропетровської обласної ради та головного управління охорони здоров`я відвідані 7 з 12 Центрів у Дніпропетровську та Павлоградський ЦПМСД.
13 червня члени Громадської платформи спільно з представниками батьківського руху «За наших дітей» відвідали ЦПМСД № 9 у Дніпропетровську.
10 амбулаторій загальної практики – сімейної медицини, що входять до складу ЦПМСД №9, обслуговують мешканців Амур-Нижньодніпровського та Індустріального районів.
Під час відвідування амбулаторій, громадські активісти оцінили зручність розташування кабінетів лікарів, розмежування потоків пацієнтів, чистоту та охайність приміщень.
Амбулаторію № 10 представники влади та громадськості назвали зразковою. Пацієнти цього медичного закладу відмітили високу якість медобслуговування та оцінили комфортні умови, створені в амбулаторії.
«Я дуже задоволена якістю медичних послуг амбулаторії №10.  Приводжу сюди свою доньку. Мені подобається, що тут є окремі входи для дітей та дорослих, при тому здорові та хворі також заходять через різні двері. Таким чином, коли ми, наприклад, йдемо на вакцинацію, то уникаємо контакту з дітьми, які хворіють. Ця амбулаторія має нове обладнання – тепер не потрібно нікуди їхати, щоб зробити фізіопроцедури. Окрім того, нам не доводиться стояти в чергах, тому що для кожного пацієнта тут призначають час відвідування», - сказала пацієнтка амбулаторії №10 Анжеліка Собко.
Всі рекомендації громадських активістів, лікарів та пацієнтів були взяті до уваги представниками влади і в найближчий час будуть розглянуті. 
Незабаром представники громадськості відвідають всі Центри первинної медико-санітарної допомоги в області.
Ті, в кого є бажання висловити свої пропозиції та зауваження щодо модернізації охорони здоров`я у Дніпропетровській області, можуть звертатися за телефоном Громадської платформи + 38 056 377 17 34.
Категория: Область | Просмотров: 652 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar