Покров Понедельник 20.05.24, 22:03
Сайт
Главная » 2012 » Июнь » 25 » Для людей, чиї будинки постраждали від негоди у Широківському районі, надана допомога з регіонального матеріального резерву
16:27
Для людей, чиї будинки постраждали від негоди у Широківському районі, надана допомога з регіонального матеріального резерву
Для людей, чиї будинки постраждали від негоди у Широківському районі, надана допомога з регіонального матеріального резервуЗа завданням губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула для людей, чиї будинки постраждали від негоди у Широківському районі, надана допомога з регіонального матеріального резерву. Сьогодні до селища Широке направлені автомобілі з будівельними матеріалами для ремонту покрівель. 
«Через шквальний вітер у Широківському районі були пошкоджені покрівлі житлових будинків. Аби допомогти жителям, чиї домівки були пошкоджені, губернатор Олександр Вілкул прийняв рішення виділити з регіонального матеріального резерву будівельні матеріали. Сьогодні ці матеріали направлені та надійдуть до селища Широке і сьогодні ж увечері розпочнуться ремонтні роботи», - сказав начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Сергій Коваленко. 
Загалом для відновлення усіх покрівель необхідно 1700 листів шиферу: 1000 одиниць було виділено з регіонального матеріального фонду, ще 700 одиниць найде від Широківського району. 
Нагадаємо, 23 червня 2012 року у селищі Широке Дніпропетровської області о 16:30 сталася надзвичайна ситуація. В наслідок сильного вітру були зруйновані покрівлі райдержадміністрації, районної лікарні, одного п’ятиповерхового та 70 приватних житлових будинків району. Наразі покрівля лікарні відновлена. Тривають роботи з ремонту покрівель у житлових будинках та райдержадміністрації. Через негоду були пошкоджені лінії газо-, водо- та електропостачання, що наразі відновлено у повному обсязі. Внаслідок падіння дерев постраждало 9 осіб (6 осіб знаходяться на лікуванні вдома, 2 направлені до Кривого Рогу, 4 – до Широківської центральної районної лікарні). Постраждалі отримують усю необхідну медичну допомога. 
До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації у Широкому були залучені близько 150 осіб – рятівників МНС, представники МВС, автодору,  районних електричних мереж, житлово-комунальних підприємств, задіяно більше 40 одиниці техніки. 
Категория: Область | Просмотров: 704 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar