Покров Четверг 16.05.24, 11:40
Сайт
Главная » 2012 » Июнь » 25
У Дніпропетровському регіональному перинатальному центрі відбулися перші пологи Від імені губернатора Олександра Вілкула 27–річну породіллю з народженням сина привітали перший заступник міського голови Анатолій Крупський та голова постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджетів і фінансів Євген Морозенко   
Першою людиною, яка побачила світ у Дніпропетровському регіональному перинатальному центрі, став хлопчик вагою 2 кг 750 гр. 

Кабмін одноголосно затвердив нову 10-річну Державну цільову програму радіаційного і соціального захисту населення міста Жовті ВодиКабінет Міністрів України на сьогоднішньому своєму засіданні одноголосно затвердив нову 10-річну Державну цільову програму радіаційного і соціального захисту населення міста Жовті Води, яка розроблена під керівництвом Олександра Вілкула. Реалізація Програми розрахована на 2013-2022 роки. 
Попередня Програма радіаційного і соціального захисту населення міста Жовтні Води також була розрахована на 10 років. Вона була прийнята Урядом під керівництвом Віктора Януковича у 2003 році. Її реалізація завершується цього року. Тож 24 березня 2012 року Президент України Віктор Янукович поставив завдання розробити нову програму. Під керівництвом Олександра Вілкула така Програма була розроблена і винесена на розгляд Кабінету Міністрів України.
На засіданні Уряду Олександр Вілкул підбив підсумки реалізації попередньої 10-річної програми радіаційного і соціального захисту населення міста Жовті Води.

Для людей, чиї будинки постраждали від негоди у Широківському районі, надана допомога з регіонального матеріального резервуЗа завданням губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула для людей, чиї будинки постраждали від негоди у Широківському районі, надана допомога з регіонального матеріального резерву. Сьогодні до селища Широке направлені автомобілі з будівельними матеріалами для ремонту покрівель. 
«Через шквальний вітер у Широківському районі були пошкоджені покрівлі житлових будинків. Аби допомогти жителям, чиї домівки були пошкоджені, губернатор Олександр Вілкул прийняв рішення виділити з регіонального матеріального резерву будівельні матеріали.

За завданням губернатора Олександра Вілкула розроблено механізм сприяння участі жителів Дніпропетровщині у Програмі «Доступне житло»За завданням губернатора Олександра Вілкула на Дніпропетровщині розроблено механізм сприяння участі жителів Дніпропетровщині в Програмі іпотечного кредитування «Доступне житло», яка впроваджується в Україні в рамках  Соціальних Ініціатив Президента України Віктора Януковича. На сайті облдержадміністрації (див. спеціальний банер «Соціальна ініціатива Президента України «Доступне житло») жителі Дніпропетровщини можуть отримати вичерпну інформацію про умови участі в Програмі іпотечного кредитування та про квартири (об’єкти кредитування).

Володимир Семенюк: «Із 26 червня 2012 року «Укрпошта» розпочне в Дніпропетровській області доставку безкоштовних телетюнерів за заявками Із 26 червня 2012 року «Укрпошта» розпочне в Дніпропетровській області доставку безкоштовних телетюнерів - пристроїв, які забезпечують прийом цифрового телевізійного сигналу, – на адреси громадян пільгових категорій. Наразі на отримання безкоштовного телетюнера в регіоні вже подали заяви більше 95 тис осіб. Про це повідомив начальник головного управління праці та соціального захисту населення Володимир Семенюк.

З нагоди 25-річчя Дніпропетровського Будинку органної та камерної музики двадцять кращих його працівників отримали обласні нагородиДніпропетровський Будинок органної та камерної музики відсвяткував своє 25-річчя від дня створення. З нагоди ювілею у Будинку відбувся святковий концерт «25 років на музичному Олімпі». За дорученням голови облдержадміністрації Олександра Вілкула його заступник Марія Пустова вручила обласні нагороди двадцятьом кращим працівникам Будинку.

Дніпропетровська область увійшла до трійки лідерів у всеукраїнському рейтингу із зимових олімпійських видів спортуДніпропетровщина посіла третє місце у другій підгрупі всеукраїнського рейтингу із зимових олімпійських видів спорту. Рейтинг складено Державною службою молоді та спорту України за підсумками змагань, які проходили з 01 травня 2011 року по 30 квітня 2012 року. Нашу область представили такі зимові види спорту, як фігурне катання на ковзанах та хокей із шайбою. 
«Дніпропетровщина має потужну спортивну інфраструктуру, яка постійно розширюється та оновлюється. Область може приймати не тільки всеукраїнські, але й міжнародні чемпіонати. За підтримки нашого Президента Віктора Януковича Дніпропетровськ отримав сучасну «Льодову арену». Займатися спортом там мають можливість і професіонали, і пересічні мешканці області. Також розпочато будівництво сучасної льодової арени у Кривому Розі. Те, що Дніпропетровська область стала третьою в Україні за рівнем розвитку зимових олімпійських видів спорту, ще раз підтверджує високий спортивний потенціал нашого регіону», – сказав голова облдержадміністрації Олександр Вілкул. 

За дорученням губернатора Олександра Вілкула його заступник Андрій Муксімов відкрив новий молочно-виробничий комплекс «Єкатеринославський»У рамках державної програми розвитку молочного скотарства за дорученням губернатора Олександра Вілкула його заступник Андрій Муксімов відкрив новий молочно-виробничий комплекс «Єкатеринославський» у селі Чумаки Дніпропетровського району. Підприємство розраховане на 1,5 тис корів, 1,8 тис молодняку та виготовлятиме при повній потужності близько 48 тонн молока на добу