Покров Понедельник 20.05.24, 20:16
Сайт
Главная » 2012 » Июнь » 25 » У Дніпропетровському регіональному перинатальному центрі відбулися перші пологи (ФОТО)
17:26
У Дніпропетровському регіональному перинатальному центрі відбулися перші пологи (ФОТО)
Від імені губернатора Олександра Вілкула 27–річну породіллю з народженням сина привітали перший заступник міського голови Анатолій Крупський та голова постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджетів і фінансів Євген Морозенко   
Першою людиною, яка побачила світ у Дніпропетровському регіональному перинатальному центрі, став хлопчик вагою 2 кг 750 гр. 
«Вагітність протікала з ускладненнями, жінці був поставлений діагноз – гестаційна анемія та міопія третього ступеня, крім того жінка мала патологію нирок. Саме тому, пологи приймали у Дніпропетровському регіональному перинатальному центрі. Сьогодні 13 годині 24 хвилини жінка народила здорового хлопчика», - сказала лікар акушер-гінеколог вищої категорії Людмила Ємельянова.
Для матері малюка  Севари Саідової – це вже треті пологи і перші, на яких особисто був присутній її чоловік Рустам Абдурахманов.
«Я вдячний лікарям, які зробили дійсно велику працю, щоб створити такі комфортні умови для породілль та немовлят», - сказав батько дитини Рустам Абдурахманов.
Завдяки професійним діям лікарів пологи пройшли вдало, хлопчик народився здоровим.
Молоду матір від імені губернатора Олександра Вілкула привітали перший заступник міського голови Анатолій Крупський та голова постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджетів і фінансів Євген Морозенко. У подарунок від Олександра Вілкула жінка отримала столик для сповивання, дитячий одяг та букет троянд.
«Новостворений перинатальний центр у Дніпропетровську дозволяє надавати якісну медичну допомогу жінкам та новонародженим, які належать до так званої групи ризику та потребують особливого догляду. Дякуючи губернатору Олександру Вілкулу, за підтримки якого на Дніпропетровщині відкрито вже два сучасних перинатальних центра, жінки мають змогу отримувати своєчасну та кваліфіковану допомогу спеціалістів. І в цьому ми переконалися сьогодні», - сказав перший заступник міського голови Анатолій Крупський.
Наразі і породілля і малюк почуваються добре. 




Категория: Область | Просмотров: 872 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar