Покров Понедельник 20.05.24, 20:16
Сайт
Главная » 2012 » Июнь » 25 » З нагоди 25-річчя Дніпропетровського Будинку органної та камерної музики двадцять кращих його працівників отримали обласні нагороди (ФОТО)
13:11
З нагоди 25-річчя Дніпропетровського Будинку органної та камерної музики двадцять кращих його працівників отримали обласні нагороди (ФОТО)
Дніпропетровський Будинок органної та камерної музики відсвяткував своє 25-річчя від дня створення. З нагоди ювілею у Будинку відбувся святковий концерт «25 років на музичному Олімпі». За дорученням голови облдержадміністрації Олександра Вілкула його заступник Марія Пустова вручила обласні нагороди двадцятьом кращим працівникам Будинку.
«Від імені губернатора Олександра Вілкула вітаю колектив Дніпропетровського будинку органної та камерної музики з ювілеєм. Ви – служителі прекрасного. Вашою майстерністю пишається Дніпропетровщина й уся Україна. Своєю творчістю ви робите великий внесок до скарбниці музичного мистецтва нашого регіону, країни та світу. Бажаю працівникам Будинку нових творчих досягнень, вдячних слухачів і шанувальників», - сказала Марія Пустова.
Двадцятьом кращим працівникам Будинку Марія Пустова від імені губернатора вручила обласні нагороди. Із низ двоє отримали пам’ятні медалі «За вагомий внесок у розвиток Дніпропетровської області», двоє – нагрудний знак «За розвиток регіону», п'ять – Почесну грамоту Дніпропетровської облдержадміністрації, чотири – подяку голови Дніпропетровської облдержадміністрації, двоє – почесну грамоту облради та п'ятеро – грамоту облради.
«Будинок органної та камерної музики – один із провідних осередків культурного життя Дніпропетровщини й України, який несе у світ дух високого музичного мистецтва, дарує жителям і гостям нашого регіону шедеври вітчизняної та європейської класики. Дніпропетровська область має не лише потужний економічний, науковий та інвестиційний потенціал, але й багату культурну спадщину. Одне з головних завдань обласної влади – зберігати культурні традиції, примножувати їх та передавати з покоління в покоління. З цією метою в області реалізується Регіональна програма підтримки музеїв, філармоній, театрів. Зокрема, значна увага приділяється й розвитку Будинку органної та камерної музики», - сказав Олександр Вілкул.
Як зазначила директор-художній керівник Будинку органної та камерної музики, народна артистка Тетяна Бабич, органний зал для Дніпропетровщини – особливо значний об’єкт культури, що приваблює увагу всіх гостей та делегацій регіону. Він є носієм високої естетичної духовної культури За підтримки обласної влади тут проводяться фестивалі та конкурси. Ведеться велика концертна діяльність, проходять виступи талановитих дітей та молоді. Будинок органної та камерної музики є організатором міжнародного Бахівського фестивалю органної музики та міжнародного фестивалю «Квітень музичний».
У 2012 році з нагоди ювілею закладу планується реалізувати низку нових проектів, зокрема, буде створено клуб цінителів органної музики, туристичні програми відвідування органного залу. Колектив Будинку органної та камерної музики у своїй роботі постійно використовує креативні підходи, наприклад, у закладі проходять концерти релаксації для майбутніх мам «Музика на двох», концерти для наймолодших «На концерт класичної музики в повзунках», також артисти Будинку виконують сучасні естрадні пісні під звуки органу. У цьому році створені нові колективи, зокрема, студія хору хлопчиків та квартет сопілкарів при ансамблі народної музики «Січеславські музики» Практикуються творчі номери у виконанні одночасної гри на органі в чотири руки. За такою методикою в майбутньому планується організувати цілий концерт. 

Список нагороджених
з нагоди 25-ї річниці від дня заснування Дніпропетровського Будинку органної та камерної музики:

Заохочувальну відзнаку Дніпропетровської облдержадміністрації –
пам’ятну медаль «За вагомий внесок у розвиток Дніпропетровської області» отримали:
ЛЕТЮК
Наталія Вікторівна солістка-інструменталістка органістка Дніпропетровського Будинку органної та камерної музики

ЮРІЙЧУК
Анатолій Сергійович
старший органний майстер Дніпропетровського Будинку органної та камерної музики

Відзнаку голови Дніпропетровської облдержадміністрації – 
нагрудний знак «За розвиток регіону» отримали:
ГОРСЬКИЙ
Ігор Михайлович
артист камерного оркестру «Дивертисмент» Дніпропетровського Будинку органної та камерної музики

ПАРХОМЕНКО
Людмила Михайлівна
художній керівник ансамблю «Січеславські музики» Дніпропетровського Будинку органної та камерної музики


Почесну грамоту Дніпропетровської обласної державної адміністрації отримали:
БАУМАН
Світлана Євгеніївна
старший інспектор відділу кадрів Дніпропетровського Будинку органної та камерної музики

ГАМАЗОВА
Вікторія Володимирівна
солістка- інструменталістка органістка Дніпропетровського Будинку органної та камерної музики

ЖАВОРОНКОВ
Вадим Григорович
Артист  камерного оркестру «Дивертисмент», керівник салонного оркестру «Рапсодія» Дніпропетровського Будинку органної та камерної музики

КЕЛЕР
Олена Анатоліївна
концертмейстер Дніпропетровського Будинку органної та камерної музики

ЛИТВИНЕНКО
Роман Сергійович
артист камерного оркестру «Дивертисмент» Дніпропетровського Будинку органної та камерної музики


Подяку голови 
Дніпропетровської обласної державної адміністрації отримали:
БЄДНІК
Юрій Юрійович артист ансамблю народної музики «Січеславські музики» Дніпропетровського Будинку органної та камерної музики

ДЕНИСЮК
Наталія Олексіївна
головний адміністратор Дніпропетровського Будинку органної та камерної музики

ПРОЛЕСКО
Олександр Михайлович
артист камерного оркестру «Дивертисмент», керівник салонного оркестру «Рапсодія» Дніпропетровського Будинку органної та камерної музики

ЮРІЙЧУК
Надія Анатоліївна
солістка-інструменталістка, органістка Дніпропетровського Будинку органної та камерної музики
 

Почесну грамотою облради отримали:
ПАРХОМЕНКО
Андрій Юрійович
соліст інструменталіст обласного комунального підприємства «Дніпропетровський Будинок органної та камерної музики»

РЯБОШТАН
Світлана Миколаївна
інженер-програміст обласного комунального підприємства «Дніпропетровський Будинок органної та камерної музики»

Грамоту облради отримали:

ЗАЙВИЙ
Петро Романович
головний інженер обласного комунального підприємства «Дніпропетровський Будинок органної та камерної музики»

ГАМАЗОВА
Олена Володимирівна
асистент органіст обласного комунального підприємства «Дніпропетровський Будинок органної та камерної музики»

ДАНИЛОВ
Максим Олександрович соліст-вокаліст обласного комунального підприємства «Дніпропетровський Будинок органної та камерної музики»

ШРАМ
Надія Олегівна
артистка ансамблю народної музики (вокал) обласного комунального підприємства «Дніпропетровський Будинок органної та камерної музики»

БОЙКО
Ольга Володимирівна
провідний бухгалтер обласного комунального підприємства «Дніпропетровський Будинок органної та камерної музики»









Категория: Область | Просмотров: 921 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar