Покров Четверг 16.05.24, 10:09
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 27 » Дніпропетровщину з робочим візитом відвідав перший заступник міністра аграрної політики та продовольства Микола Безуглий
18:48
Дніпропетровщину з робочим візитом відвідав перший заступник міністра аграрної політики та продовольства Микола Безуглий
Дніпропетровщину з робочим візитом відвідав перший заступник міністра аграрної політики та продовольства Микола Безуглий Дніпропетровську область з робочим візитом відвідав перший заступник міністра аграрної політики та продовольства Микола Безуглий. Він високо оцінив інноваційні проекти, які впроваджуються в регіоні агроформуваннями галузі рослинництва і тваринництва за ініціативою голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Вілкула.
У ході робочої поїздки міністр відвідав низку сільськогосподарських підприємств області. Він ознайомився із технологією вирощування овочів на зрошуваних землях,  зі станом посівів кукурудзи та соняшнику, з виробничими потужностями молочнотоварного комплексу «Єкатеринославський», а також відвідав сучасні овочесховища.
Під час виїзної наради, яку провів Микола Безуглий, було розглянуто питання завершення жнив ранніх зернових культур. Нагадаємо, що 25 липня Дніпропетровщина завершила збір ранніх зернових культур. Також на нараді йшлося про формування продовольчих ресурсів зерна на 2012-2013 маркетингові роки, підготовку підприємств агропромислового комплексу до посіву озимих колосових культур під урожай 2013 року, організацію роботи щодо надання державної підтримки господарствам, які утримують молодняк великої рогатої худоби.
Микола Безуглий наголосив на вигідності страхування аграрних ризиків.
«Сільгосптоваровиробник повинен застраховувати аграрні ризики і отримувати компенсацію від страхових компаній, якщо кліматичні умови несприятливі. Міністерством аграрної політики і продовольства України розроблений законопроект про аграрне страхування», - сказав він. 
Категория: Область | Просмотров: 849 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar