Покров Четверг 16.05.24, 18:28
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 27
Дніпропетровщину з робочим візитом відвідав перший заступник міністра аграрної політики та продовольства Микола Безуглий Дніпропетровську область з робочим візитом відвідав перший заступник міністра аграрної політики та продовольства Микола Безуглий. Він високо оцінив інноваційні проекти, які впроваджуються в регіоні агроформуваннями галузі рослинництва і тваринництва за ініціативою голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Вілкула.
У ході робочої поїздки міністр відвідав низку сільськогосподарських підприємств області. Він ознайомився із технологією вирощування овочів на зрошуваних землях,  зі станом посівів кукурудзи та соняшнику, з виробничими потужностями молочнотоварного комплексу «Єкатеринославський», а також відвідав сучасні овочесховища.

Дніпропетровщина відзначена однією з кращих областей України з реалізації заходів державної політики у сфері цивільного захистуЗавдяки системній роботі обласної влади на чолі з Олександром Вілкулом Дніпропетровщина відзначена однією з кращих областей України з реалізації заходів державної політики у сфері цивільного захисту

Такий результат комплексної перевірки реалізації заходів державної політики у сфері цивільного захисту населення та територій, запобігання надзвичайним ситуаціям, стану техногенної та пожежної безпеки, готовності органів управління та сил реагування територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Дніпропетровської області до дій при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. Перевірка проходила у з 16 по 27 липня 2012 року. 

Міністерство інфраструктури України погасило заборгованість із виплати заробітної плати на ПАТ «Дніпрометробуд» у сумі 4,2 млн грнМіністерство інфраструктури України погасило заборгованість із виплати заробітної плати на ПАТ «Дніпрометробуд» у сумі 4,2 млн грн. Про це повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний під час засідання обласної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати. У роботі комісії взяли участь голови відповідних комісій міст Дніпропетровська, Дніпродзержинська, Павлограда та керівники підприємств-боржників.

Людмила Захарченко: «Спасаем детей даже с весом 500 граммов и ростом 25 сантиметров»Суперсовременный Днепропетровский областной перинатальный центр, открывшийся месяц назад, принял более 100 родов. Заместитель главного врача этого центра Людмила Захарченко рассказала нашим читателям, как по-новому будут помогать роженицам с патологиями и угрозой выкидыша

29 липня Дніпропетровщина відзначить День працівників торгівлі (фото)29 липня Дніпропетровщина відзначить День працівників торгівлі. Напередодні свята відбулося урочисте засідання в Дніпропетровській обласній державній адміністрації за участю представників влади, профспілки, керівників та працівників підприємств торгівлі області, засобів масової інформації. Присутні відзначили високі досягнення Дніпропетровського регіону у галузі торгівлі та привітали її працівників з професійним святом, а також нагородили кращих з них.

Віктор Бутківський вручив Індустріальній підстанції швидкої медичної допомоги 3 нових автомобілі марки «Пежо» (фото)За підтримки депутата Дніпропетровської обласної ради від Партії регіонів Віктора Бутківського Амур-Нижньодніпровська підстанція обласного комунального закладу «Дніпропетровська станція швидкої медичної допомоги» отримала 3 нових автомобілі «швидкої» марки «Пежо»
В рамках губернаторської стратегії «Регіон – лідер» з метою підвищення якості та доступності медичної допомоги депутат Дніпропетровської обласної ради від Партії регіонів Віктор Бутківський вручив Амур-Нижньодніпровській підстанції обласного комунального закладу «Дніпропетровська станція швидкої медичної допомоги» 3 нових автомобілі «швидкої» марки «Пежо».

Марія Пустова поставила завдання керівникам Нікопольського і Софіївського районів прискорити темпи підготовки до нового навчального рокуЗа дорученням голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Вілкула його заступник Марія Пустова провела виїзні робочі наради з питань підготовки до нового навчального року та роботи в осінньо-зимовий період закладів освіти Нікопольського і Софіївського районів. Вона поставила завдання керівникам Нікопольського і Софіївського районів прискорити темпи підготовки до нового навчального року.

Олександр Вілкул: «Дніпропетровський метрополітен буде повністю добудовано за 4 роки» (фото)Відсьогодні у проекті будівництва Дніпропетровського метрополітену «точку неповернення» пройдено. Про це повідомив губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул під час церемонії підписання Кредитної угоди між  Україною та Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР). ЄБРР відкриває кредитну лінію Україні на суму 152 млн євро для завершення будівництва метро у Дніпропетровську. Кредит надається строком на 15 років з відстрочкою виплати тіла кредиту на 4 роки.

Вузам Дніпропетровщини на 2 тис 300 осіб (13%) збільшено державне замовлення на підготовку фахівців з вищою освітоюУ 2012 році вузам Дніпропетровщини на 2 тис 300 осіб (13%) збільшено державне замовлення на підготовку фахівців з вищою освітою. В тому числі, на 20% збільшено обсяги прийому на спеціальності за гірничими та металургійними напрямами підготовки. Збільшена кількість бюджетних місць за напрямками: математика, фізика, прикладна фізика, комп’ютерні науки, мікро- та наноелектроніка, телекомунікації, приладобудування, виробництво літальних апаратів, системний аналіз та біологія.

На Дніпропетровщині станом на 09:00 27 липня 2012 року до вишів І IV рівнів акредитації подано 121 тис 519 заяв від вступників На Дніпропетровщині станом на 09:00 27 липня 2012 року до вишів І IV рівнів акредитації подано 121 тис 519 заяв від вступників. Із них на денну форму навчання подано 110 тис 862 заяви, на заочну – 10 тис 657. Електронним вступом до вишів ІІІ-IV рівнів акредитації скористалися 12 тис 760 абітурієнтів.
Як повідомлялось раніше, на Дніпропетровщині за завданням голови облдержадміністрації Олександра Вілкула в головному управлінні освіти і науки облдержадміністрації за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Свердлова, 70, кімната 318 працює спеціальний оперативний штаб з питань вступної кампанії (регіональна оперативна приймальня громадян).

Олександр Момот вручив Жовтневій підстанції швидкої медичної допомоги 4 нових автомобілі марки «Пежо» (фото)За підтримки депутата Дніпропетровської обласної ради від Партії регіонів Олександра Момота Жовтнева підстанція обласного комунального закладу «Дніпропетровська станція швидкої медичної допомоги» отримала 4 нових автомобілі «швидкої»
 
В рамках губернаторської стратегії «Регіон - лідер» з метою підвищення якості та доступності медичної допомоги депутат Дніпропетровської обласної ради від Партії регіонів Олександр Момот вручив Жовтневій підстанції обласного комунального закладу «Дніпропетровська станція швидкої медичної допомоги» 4 нових автомобілі «швидкої» марки «Пежо».

Дніпропетровська станція швидкої медичної допомоги отримала 4 нових автомобілі марки «Пежо»За підтримки депутата Дніпропетровської міської ради від Партії регіонів Євгенія Морозенка Ленінська підстанція обласного комунального закладу «Дніпропетровська станція швидкої медичної допомоги» отримала 4 нових автомобілі «швидкої»
У рамках губернаторської стратегії «Регіон - лідер» з метою підвищення якості та доступності медичної допомоги депутат Дніпропетровської міської ради від Партії регіонів Євгеній Морозенко вручив Ленінській підстанції обласного комунального закладу «Дніпропетровська станція швидкої медичної допомоги» 4 нових автомобілі «швидкої» марки «Пежо».

Губернатори Дніпропетровщини і Луганщини затвердили план заходів щодо реалізації Угоди про співробітництво (фото)Олександр Вілкул: «Поглиблення міжрегіональних зв’язків і розширення співробітництва між Дніпропетровщиною і Луганщиною дадуть потужний імпульс для соціально-економічного розвитку України»
Губернатори Дніпропетровщини і Луганщини Олександр Вілкул та Володимир Пристюк затвердили план заходів щодо реалізації Угоди про співробітництво між Дніпропетровською і Луганською облдержадміністраціями. Також у рамках розширення міжрегіонального співробітництва була підписана Угода про співпрацю між Дніпропетровською і Луганською обласними радами. Її підписали перший заступник голови Дніпропетровської обласної ради Анатолій Адамський та голова Луганської обласної ради Валерій Голенко.