Покров Вторник 21.05.24, 00:09
Сайт
Главная » 2012 » Июнь » 22 » Дотація - крок на зустріч
09:38
Дотація - крок на зустріч
Дотація - крок на зустрічОдним із економічно взаємовигідних напрямків співпраці центру зайнятості і працедавців для забезпечення соціальних гарантій та реалізації державної політики зайнятості є надання підприємствам та фізичним особам, незалежно від форм власності та видів господарювання дотацій на створення додаткових робочих місць для працевлаштування безробітних громадян, в першу чергу з числа соціально-незахищених категорій, конкурентоспроможність яких на ринку праці значно нижча, ніж в інших шукачів роботи.
Дотація  надається  роботодавцю за умови працевлаштування на строк понад два роки осіб, які перебували на обліку в службі зайнятості як безробітні. 
Дотація надається щомісячно протягом року в розмірі фактичних витрат на заробітну плату прийнятих за направленням державної служби зайнятості осіб, але не вище за середній рівень заробітної плати за всіма видами економічної діяльності у відповідній області за місяць, за який нарахована заробітна плата, або обчисленої з неї відповідної суми в разі, якщо особа працювала неповний місяць.
Для керівників, які вміють рахувати гроші, дотація, безперечно, є вигідною пропозицією. Вона дозволяє, не витрачаючи часу на пошук, отримати потрібного кваліфікованого працівника та зекономити кошти на заробітну плату в період його адаптації на робочому місці. Адже заробітна плата першого року роботи безробітного, працевлаштованого за дотацією, відшкодовується за рахунок коштів Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття. 
Шукачі роботи натомість отримують гарантоване робоче місце терміном не менше двох років, шанс не втратити кваліфікацію, набути нових навичок і досвіду та перспективу залишитися на підприємстві, а також перспективу кар'єрного зросту.
Шановні роботодавці ! Орджонікідзевський центр зайнятості пропонує Вам скористатися можливістю отримати необхідного працівника та зекономити кошти  в такий фінансово нестабільний час .

За більш детальною інформацією звертайтеся до міського центру зайнятості , який розташований по вул.Тельмана,5 або за телефоном 6-58-92


Адміністрація
Категория: Город | Просмотров: 785 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar