Покров Понедельник 20.05.24, 21:34
Сайт
Главная » 2012 » Июнь » 22 » Губернатор Олександр Вілкул привітав трьох студентів вишів Дніпропетровщини з отриманням іменної стипендії імені Михайла Грушевського
13:02
Губернатор Олександр Вілкул привітав трьох студентів вишів Дніпропетровщини з отриманням іменної стипендії імені Михайла Грушевського
Губернатор Олександр Вілкул привітав трьох студентів вишів Дніпропетровщини з отриманням іменної стипендії імені Михайла ГрушевськогоГубернатор Олександр Вілкул привітав трьох студентів вишів Дніпропетровщини з отриманням стипендій імені Михайла Грушевського. Зокрема, студентку 4 курсу Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара Владлену Титову, студентку 3 курсу Дніпропетровської державної фінансової академії Оксану Рубцову та студентку 4 курсу Академії митної служби України Аріну Задорожну. 
«Вітаю студентів нашого регіону з отриманням стипендій імені Михайла Грушевського. Дорогі друзі! Ви старанно навчалися, докладали багато зусиль, щоб досягти високих результатів. Ці державні стипендії є підтвердженням вашої відданої праці. Своїми успіхами ви робите великий внесок у розвиток Дніпропетровщини та України. Бажаю вам упевненості у власних силах, подальших перемог, успіхів у навчанні і в житті! У свою чергу, влада завжди буде надавати підтримку і допомогу юним обдаруванням», - сказав Олександр Вілкул.
Стипендії призначені Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України за результатами навчання у другому семестрі 2011/2012 навчального року. Загалом стипендіатами стали 39 студентів вишів України, у тому числі, 3 представники Дніпропетровської області. Розмір стипендії становить 850 грн. Сплачується вона щомісяця протягом півроку додатково до стипендії, що отримують студенти у виші.
На Дніпропетровщині за ініціативи Олександра Вілкула з метою залучення молоді до наукової діяльності реалізується низка проектів, програм, конкурсів, у рамках яких призначаються обласні гранти, іменні стипендії, тощо.
Як повідомлялось раніше, керівник області провів урочисту зустріч із кращими студентами навчальних закладів І – ІV рівнів акредитації Дніпропетровської області (технікумів, училищ, коледжів, інститутів, консерваторій, академій, університетів). 175 студентів-відмінників від обласної влади отримали іменні стипендії.
Категория: Область | Просмотров: 678 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar