Покров Понедельник 06.05.24, 17:05
Сайт
Главная » 2012 » Июнь » 6 » Губернатор Олександр Вілкул привітав видатних тренерів Дніпропетровщини з одержанням урядових стипендій
17:27
Губернатор Олександр Вілкул привітав видатних тренерів Дніпропетровщини з одержанням урядових стипендій
Губернатор Олександр Вілкул привітав видатних тренерів Дніпропетровщини з одержанням урядових стипендійГубернатор Олександр Вілкул привітав десятьох видатних тренерів Дніпропетровщини з одержанням урядових стипендій. Кабінет Міністрів України призначив стипендії тренерам за вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту та підготовку спортсменів, які показали високий результат на Олімпійських і Паралімпійських іграх, чемпіонатах світу, чемпіонатах Європи. Загалом стипендії отримали 75 тренерів України. Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів щомісяця з 01 червня по 01 вересня 2012 року виплачуватимуться стипендії у розмірі понад 8тис грн.
«Кабінет Міністрів України високо оцінив результати роботи тренерів Дніпропетровщини у розвитку галузі спорту та підготовці спортсменів, які показали високі результати на міжнародних змаганнях. Десять видатних тренерів нашого регіону отримали стипендії. Це є підтвердженням вашого професіоналізму, відданості праці і зразковому вихованню спортсменів, які прославляють нашу область у світі. Вітаю вас і бажаю творчого натхнення, нових здобутків, визначних перемог ваших вихованців. Обласна влада, у свою чергу, завжди підтримуватиме розвиток спортивної інфраструктури і професійного спорту на Дніпропетровщині, забезпечуватиме соціальний захист спортсменів та їх тренерів», – сказав голова облдержадміністрації Олександр Вілкул.

10 тренерів із Дніпропетровської області, яким призначені урядові стипендії:

АЛФЬОРОВ 
Олександр Анатолійович
головний тренер національної збірної команди України з пауерліфтингу серед спортсменів-інвалідів

КАРТАШОВ 
Костянтин Миколайович
тренер Андрія Говорова, який входить до числа кандидатів елітної групи з плавання на участь в Іграх ХХХ Олімпіади у  Лондоні (Великобританія)

КРАВЧЕНКО 
Олег Іванович
тренер національної збірної команди України з пауерліфтингу серед спортсменів-інвалідів

КРИНИЦЬКИЙ 
Сергій Вікторович
тренер Євгена Хитрова, який входить до числа кандидатів елітної групи з боксу на участь в Іграх ХХХ Олімпіади у Лондоні (Великобританія)

МАЛОЙВАН 
Ярослав Володимирович
тренер національної збірної команди України з волейболу сидячи серед спортсменів-інвалідів

МОРОЗОВ
Володимир Михайлович
тренер двійки та четвірки парних з академічного веслування на участь в Іграх ХХХ Олімпіади у Лондоні (Великобританія)

ОРНАНДЖІ
Анатолій Іванович
тренер Шеріфа Ель-Шеріфа, який входить до числа кандидатів елітної групи з легкої атлетики на участь в Іграх ХХХ Олімпіади у Лондоні (Великобританія)

ПИРОГ
Анатолій Іванович
тренер національної збірної команди України з дзюдо серед спортсменів-інвалідів

СІВАК
Іван Григорович
тренер Ігоря Борисіка, який входить до числа кандидатів провідної групи з плавання на участь в Іграх ХХХ Олімпіади у Лондоні (Великобританія)

ТИМОШЕНКО
Віктор Гаврилович
головний тренер національної збірної команди України з волейболу сидячи серед спортсменів-інвалідів
Категория: Область | Просмотров: 620 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar