Покров Четверг 16.05.24, 14:58
Сайт
Главная » 2012 » Июнь » 06
Губернатор Олександр Вілкул привітав видатних тренерів Дніпропетровщини з одержанням урядових стипендійГубернатор Олександр Вілкул привітав десятьох видатних тренерів Дніпропетровщини з одержанням урядових стипендій. Кабінет Міністрів України призначив стипендії тренерам за вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту та підготовку спортсменів, які показали високий результат на Олімпійських і Паралімпійських іграх, чемпіонатах світу, чемпіонатах Європи. Загалом стипендії отримали 75 тренерів України. Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів щомісяця з 01 червня по 01 вересня 2012 року виплачуватимуться стипендії у розмірі понад 8тис грн.
«Кабінет Міністрів України високо оцінив результати роботи тренерів Дніпропетровщини у розвитку галузі спорту та підготовці спортсменів, які показали високі результати на міжнародних змаганнях.

З обласного бюджету виділено більше 1 млн грн на проведення науково-дослідницької роботи з вивчення ґрунтових вод на житловому масиві ТопольПро це повідомив заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Іван Ступак під час робочої наради, що пройшла на житловому масиві «Тополя».
«Кожна людина має право жити спокійно, не турбуватися про свою безпеку та збереження власного майна. Особливо це питання актуальне для мешканців житлових масивів «Тополя», де мешкає близько 60 тис людей. 15 років тому, 6 червня 1997 року, в результаті зсуву на житловому масиві були зруйновані будинки, дитячі садки та школа. Проблема житлового масиву на особистому контролі губернатора Олександра Вілкула. Зараз вперше за останні 10 років, керівництвом області залучені кошти, необхідні для проведення рекомендованих вченими досліджень, для заходів з профілактики зсувів і інженерного захисту території. За підтримки губернатора на початку 2012 року було виділено 1,1 млн грн. Це ті кошти, які сьогодні необхідні для того, щоб профінансувати та провести всі науково-дослідні та пошукові роботи з вивчення стану ґрунту на житловому масиві «Тополя», - сказав Іван Ступак.

Дніпропетровська обласна бібліотека для дітей посіла ІІІ місце у Всеукраїнському онлайн-конкурсі «БібліоКіноФест: кадри вирішують все»Бібліотеки Дніпропетровської області активно впроваджують у свою діяльність новітні інформаційні технології. Цей напрямок губернатор Олександр Вілкул визначив пріоритетним у реалізації регіональної програми розвитку культури. Роботу бібліотек Дніпропетровщини вже оцінили на національному рівні. Зокрема, Дніпропетровська обласна бібліотека для дітей посіла ІІІ місце в онлайн-конкурсі «БібліоКіноФест: кадри вирішують все», що проходив у рамках Всеукраїнського Ярмарку «Сучасна бібліотека: розвиваємо місцеві громади».