Покров Пятница 17.05.24, 00:51
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 20 » Керівництво Кримського району подякувало губернатору Дніпропетровщини за надану гуманітарну допомогу
15:27
Керівництво Кримського району подякувало губернатору Дніпропетровщини за надану гуманітарну допомогу
Керівництво Кримського району подякувало губернатору Дніпропетровщини за надану гуманітарну допомогуТакий подячний лист надійшов на адресу голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Вілкула.
«За надання гуманітарної допомоги потерпілим Кримського району від повені 7 липня 2012 року і прояв почуття братської дружби та взаємовиручки дякуємо голові Дніпропетровської облдержадміністрації Вілкулу Олександру Юрійовичу», - йдеться у подячному листі.
Як повідомлялося, 16 липня 2012 року за ініціативи губернатора Олександра Вілкула Дніпропетровщина направила 60 тонн гуманітарної допомоги до Кримського району Краснодарського краю Російської Федерації для постраждалих внаслідок паводку. Усі міста та райони області долучилися до збору гуманітарної допомоги на заклик Олександра Вілкула. Протягом суботи та неділі 14-15 липня в містах та районах області проведено збір гуманітарної допомоги та її відправку до Дніпропетровська. До благодійної акції долучилися жителі Дніпропетровщини, підприємства та організації, приватні підприємці.
«Я дякую всім небайдужим жителям нашого регіону, бізнесу, керівникам підприємств і громадських організацій, які відгукнулися на заклик обласної влади і в стислі терміни організували по містах і районах Дніпропетровщини збір гуманітарної допомоги потерпілим від повені на братній нам козацькій Кубані. Чужої біди не буває і наш людський обов’язок в такій ситуації допомогти тим, хто цього потребує, проявити милосердя, співчуття і щирі почуття підтримки», - сказав Олександр Вілкул. 
Нагадаємо, що в липні 2010 року за ініціативи Олександра Вілкула Дніпропетровщина направила 120 тонн гуманітарної допомоги жителям Чернівецької області Буковини – тоді від повені там постраждали 7 районів Буковини.
Довідка
Паводок в ніч на 7 липня затопив 7,2 тисячі житлових будинків у трьох містах (Геленджик, Кримськ, Новоросійськ) і низці селищ Краснодарського краю Російської Федерації. Були порушені системи енерго-, газо-і водопостачання, автомобільне і залізничне рух. Число жертв становить більше 170 осіб. За інформацією МНС РФ, оцінку матеріального збитку в зоні стихійного лиха зараз ведуть 246 міжвідомчих оперативних груп, до складу кожної з яких увійшли співробітники відомства. До ліквідації наслідків повені залучено близько 9,73 тисячі осіб і понад 1,23 тисячі одиниць техніки.
Категория: Область | Просмотров: 768 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar