Покров Четверг 16.05.24, 17:53
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 6 » Колектив обласного радіо здобув Спеціальний приз Генерального Консульства Республіки Польща в Луцьку на ІІІ Міжнародному телерадіофестивалі
09:50
Колектив обласного радіо здобув Спеціальний приз Генерального Консульства Республіки Польща в Луцьку на ІІІ Міжнародному телерадіофестивалі
Колектив обласного радіо здобув Спеціальний приз Генерального Консульства Республіки Польща в Луцьку на ІІІ Міжнародному телерадіофестивалі Творча група Дніпропетровської облдержтелерадіокомпанії у складі Оксани Гвоздик (автор і ведуча) та Юрія Карабана (режисер) нагороджені Спеціальним призом Генерального Консульства Республіки Польща в Луцьку за передачу обласного радіо «Україна - Європа» в рамках ІІІ Міжнародного телерадіофестивалю «Калинові мости». Програма «Україна - Європа» присвячена економічним, освітнім, соціальним та культурним зв’язкам між Дніпропетровщиною та Польщею.
«Я щиро вітаю творчу групу обласного радіо із таким досягненням. На Дніпропетровщині значна увага приділяється розширенню міжрегіонального співробітництва з країнами Європи, укріпленню позитивного іміджу регіону та поліпшенню інвестиційної привабливості Дніпропетровщини. Засоби масової інформації відіграють важливу роль у формуванні суспільної думки щодо інтеграційних процесів. Ваша нагорода – це укріплення іміджу регіону та великий творчий здобуток, що є Вашим особистим досягненням», - сказав губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул.
ІІІ Міжнародний телерадіофестиваль «Калинові мости» розпочався 24 червня у польському місті Кентшин та тривав впродовж восьми днів. Цьогоріч у «Калинових мостах» взяли участь 18 обласних телерадіокомпаній, НРКУ, УТР та низка недержавних телерадіоорганізацій. На розгляд міжнародного журі, до якого входять польські та українські фахівці телерадіожурналістики, представлено 25 теле- і 17 радіопрограм. Його організаторами традиційно були Рівненська ОДТРК та Ольштинський відділ об’єднання українців Польщі. Фестиваль проходив під патронатом голови Держкомтелерадіо України Олександра Курдіновича, маршалка Вармінсько - Мазурського воєводства Яцека Протаса, а також за сприяння Генерального Консульства Польщі в Луцьку.
 
Категория: Область | Просмотров: 714 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar