Покров Понедельник 20.05.24, 21:34
Сайт
Главная » 2012 » Июнь » 12 » Кожен виборець Дніпропетровщини може перевірити свої персональні дані у Державному реєстрі виборців
15:25
Кожен виборець Дніпропетровщини може перевірити свої персональні дані у Державному реєстрі виборців
Кожен виборець Дніпропетровщини може перевірити свої персональні дані у Державному реєстрі виборців28 жовтня 2012 року відбудуться вибори народних депутатів України. Для реалізації своїх конституційних прав щодо участі у виборчих процесах та референдумах, які проводяться на Україні, кожен виборець може звернутися до відділу ведення Державного реєстру виборців за місцем свого проживання для перевірки своїх персональних даних у Державному реєстрі виборців.
Наразі в області створені та діють 50 відділів ведення Державного реєстру виборців, які працюють на постійній основі. Вони знаходяться у районних державних адміністраціях, міських виконкомах та виконкомах районних у містах рад. Ці відділи підтримують базу даних Державного реєстру виборців у актуальному стані. Щомісячно проводиться періодичне поновлення бази даних на основі відомостей, що містять інформацію про виборців.
«Активна громадська позиція виборців є одним з ключових інструментів встановлення факту невключення виборця до Реєстру або встановлення неправильностей у  персональних даних. Тому запрошуємо прийти та перевірити у відділах ведення Державного реєстру виборців достовірність інформації про себе, та, у разі виявлення неточностей, усунути їх», - зазначила заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Надія Подоплєлова. 
При зверненні до відділу ведення Державного реєстру виборців обов’язково потрібно мати при собі паспорт (за його відсутності – тимчасове посвідчення громадянина України). 
Адреси розташування та контактні телефони відділів ведення Державного реєстру виборців Дніпропетровської області можна з’ясувати у місцевих органах виконавчої влади та органах місцевого самоврядування або на                            веб-сайті Дніпропетровської облдержадміністрації www.adm.dp.ua у розділі «Органи ведення Реєстру виборців».

За інформацією відділу
адміністрування Державного реєстру виборців облдержадміністрації
Категория: Область | Просмотров: 653 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar