Покров Четверг 16.05.24, 17:20
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 17 » Кримінальна хроніка. За минулий тиждень до міського відділу внутрішніх справ надійшло 68 заяви про злочини та події.
09:41
Кримінальна хроніка. За минулий тиждень до міського відділу внутрішніх справ надійшло 68 заяви про злочини та події.
Кримінальна хроніка. За минулий тиждень до міського відділу внутрішніх справ надійшло 68 заяви про злочини та події.За період часу з 02.07.2012 року до 16.07.2012 року до Орджонікідзевського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області надійшло 68 заяв  про злочини та події. Серед таких: 14 крадіжок, 6 фактів пошкодження майна, 6 фактів нанесення легких тілесних ушкоджень, 1 шахрайство, 1 хуліганство та інші злочини. Дільничними інспекторами міліції складено 45 протоколів.
Коротко про деякі з них 04.07.2012 року під час проведення санкціоновано огляду житла по вул. Кірова  м. Орджонікідзе на горище даного помешкання було виявлено та вилучено саморобний пристрій для стрільбі по типу «самопал» та кущ рослинного походження схожі на рослину коноплі. Під час огляду ділянки даного домоволодіння було виявлено 35 кущів рослин схожих на рослину коноплі. 
05.07.2012 року в ході проведення санкціонованого огляду території домоволодіння по вул. Молодіжній у місцевого мешканця було виявлено та вилучено 73 кущі рослин схожих на рослину коноплі. 
11.07.2012 року в ході проведення санкціонованого обшуку домоволодіння по вул. Шахтарській співробітниками карного розшуку було вилучено дві пляшки з прозорою рідиною 4 сухі кущі  рослинного походження схожих на коноплю та 66 кущів рослин схожих на рослину коноплі.
За всіма фактами Орджонікідзевським МВ проводиться перевірка.
04.07.2012 року до приймального відділення ЦМЛ м. Орджонікідзе каретою швидкої допомоги був доставлений місцевий мешканець. Після надання невідкладної медичної допомоги був доставлений до реанімаційного відділення де на жаль помер. Проведеною перевіркою було встановлено, що в той же день він разом зі своєю знайомої знаходились в квартирі по вул. Чіатурська  м. Орджонікідзе, після чого вирішили піти на балкон. Знаходячись на балконі за власною необережності випали з четвертого поверху. Після падіння дівчина була доставлена до лікарні ім. Мечнікова м. Дніпропетровськ де проходить лікування.
09.07.2012 року до чергової частини Орджонікідзевського МВ надійшло повідомлення про те, що невідома особа проникла в квартиру по вул. Г. Правда м. Орджонікідзе. На дане повідомлення черговим Орджонікідзевського МВ майором міліції Барановим Є.А. був направлений патруль у складі сержанта міліції Леонова Є., сержанта міліції Домніцького Я. та ст. сержанта Гаврюка О. та слідчо-оперативна група у складі оперуповноваженого карного розшуку ст. лейтенанта Макарова А., дільничного інспектора старшини міліції Черніченко В. та слідчого капітана міліції Гуславського О. Прибувши на місце співробітники Орджонікідзевського МВ оточили місце скоєння злочину та почали діяти за раніше обговореним планом. В результаті швидких та злагоджених дій ними були затримані двоє мешканців міста Нікополь, які спеціалізувались на скоєннях квартирних крадіжок, а саме проникали в квартири розташовані на другому поверсі шляхом розбиття віконного скла, здобиччю злочинців ставали здебільшого золоті прикраси, гроші та техніка. Наразі затриманих перевіряють на причетність до скоєння інших злочинів м. Орджонікідзе та м. Нікополь. 
14.07.2012 о 11 год. 35 хв. з приймального відділення надійшло повідомлення про те, що каретою швидкої допомоги був доставлений місцевий мешканець із проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини. Проведеними оперативно розшуковими заходами співробітниками карного розшук за підозрою у скоєнні злочину був затриманий неодноразово судимий місцевий мешканець у якого під час затримання було вилучено розкладний ніж. За фактом спричинення тілесних ушкоджень слідчим відділом Орджонікідзевського МВ було порушено кримінальну справу за ч.1 ст.121 КК України (умисне спричинення тяжких тілесних ушкоджень).
Орджонікідзевський МВ попереджає жителів м. Орджонікідзе на сам перед осіб похилого віку про те, що на території міста скоєно ряд злочинів відносно осіб похилого віку, а саме невідомі під приводом купити у них мед або представляються співробітниками соціальних служб та пропонують виплатити допомогу, проникають до приміщення громадян та скоюють крадіжки грошей. Щоб у никнути такої ситуації не пускайте до свого житла незнайомих Вам людей, навіть як, що ви вже відчинили двері. Потребуйте від особи пред’явити посвідчення соціального робітника, не приймайте та не купуйте  ніяких речей від таких осіб. Як, що Ви помітили сторонню особу у Вашому під’їзді або на вулиці біля двору, яка веде себе підозріло негайно викличте міліцію за телефоном «102» або 4-20-02. 





ДІМ Орджонікідзевського МВ
ГУМВС України в Дніпропетровській обл.
ст. лейтенант міліції                                                            Я.В. Остапенко

Категория: Город | Просмотров: 1009 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar