Покров Четверг 16.05.24, 19:32
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 17
Із 1 вересня жителі Дніпропетровщини з гіпертонічною хворобою отримуватимуть препарати за зниженими цінамиВ рамках Соціальних Ініціатив Президента України Віктора Януковича на Дніпропетровщині реалізується всеукраїнський пілотний проект з впровадження державного регулювання цін на лікарські засоби для громадян з гіпертонічною хворобою.
За даними Головного управління охорони здоров`я Дніпропетровської облдержадміністрації у 2011 році у Дніпропетровській області кількість осіб з гіпертонічною хворобою складала понад 1 млн громадян.

Для молоді європейських етнічних національних спільнот була проведена екскурсія на завод «Дніпросталь»У рамках реалізації регіональної програми «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти» та проекту «школа-виш-перше робоче місце» за підтримки губернатора Олександра Вілкула та Генерального консула республіки Німеччина Клауса Ціллікенса 17 липня 2012 року для молоді європейських етнічних національних спільнот була проведена екскурсія на металургійний електросталеплавильний завод «Дніпросталь».

У Павлограді (Дніпропетровська область) заробітна плата сімейних лікарів зросла на 45%У рамках модернізації охорони здоров’я у Павлограді згідно з постановою Кабінету Міністрів України № 209 з травня 2012 року медичним працівникам первинної ланки (сімейним лікарям, терапевтам, педіатрам) розпочато виплату надбавок за обсяг виконаної роботи. 
Крім того, для медичних працівників первинної ланки програмою «місцевих стимулів» передбачені щомісячні доплати з місцевого бюджету:  300 грн – для сімейних лікарів, 200 грн – для терапевтів та педіатрів. 

Кримінальна хроніка. За минулий тиждень до міського відділу внутрішніх справ надійшло 68 заяви про злочини та події.За період часу з 02.07.2012 року до 16.07.2012 року до Орджонікідзевського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області надійшло 68 заяв  про злочини та події. Серед таких: 14 крадіжок, 6 фактів пошкодження майна, 6 фактів нанесення легких тілесних ушкоджень, 1 шахрайство, 1 хуліганство та інші злочини. Дільничними інспекторами міліції складено 45 протоколів.