Покров Четверг 16.05.24, 21:03
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 11 » Микола Азаров привітав працівників металургійної та гірничодобувної промисловості Дніпропетровщини з професійним святом
17:30
Микола Азаров привітав працівників металургійної та гірничодобувної промисловості Дніпропетровщини з професійним святом
Микола Азаров привітав працівників металургійної та гірничодобувної промисловості Дніпропетровщини з професійним святом«Шановні друзі!
У цей святковий день щиро вітаю металургів і гірників та висловлюю вдячність усім працівникам і ветеранам галузі за самовіддану працю на благо Вітчизни.
Гірничо-металургійний комплекс займає провідне місце в соціально-економічному розвитку нашої держави та по праву вважається фундаментом вітчизняної промисловості, а успіхи галузі сьогодні значною мірою зумовлюють економічний розвиток і рівень добробуту громадян.
Уряд України шанує Вашу нелегку працю. Високий професіоналізм, відповідальне ставлення до роботи, впевненість у своїх силах, готовність до трудових звершень – якості, які завжди були вам притаманні.
Сьогодні нашим спільним завданням є підвищення рівня добробуту кожного працівника галузі, створення умов для гідного життя.
Бажаю Вам нових виробничих досягнень, міцного здоров’я, стабільності, злагоди і щасливої долі!», - йдеться у привітанні Прем’єр-міністра України Миколи Азарова.
Категория: Область | Просмотров: 709 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar