Покров Четверг 16.05.24, 05:39
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 11
Віктор Янукович привітав працівників металургійної та гірничодобувної промисловості Дніпропетровщини з професійним святом«Шановні друзі!
Щиро вітаю Вас із професійним святом. 
Гірничо-металургійний комплекс по праву вважається одним із ключових стратегічно важливих секторів промисловості, розвиток якого в Україні є пріоритетним. Від цілеспрямованої і стабільної роботи його підприємств залежить динамічне зростання та зміцнення економічного потенціалу нашої держави.
Упевнений, що ваші зусилля, наполеглива праця, а також впровадження передових наукових розробок і технологій забезпечать сталий розвиток металургійної та гірничодобувної галузей, стійкі позиції українських виробників металу на внутрішньому і світовому ринку.
Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра й успіхів», - йдеться у привітанні Президента України Віктора Януковича. 

Микола Азаров привітав працівників металургійної та гірничодобувної промисловості Дніпропетровщини з професійним святом«Шановні друзі!
У цей святковий день щиро вітаю металургів і гірників та висловлюю вдячність усім працівникам і ветеранам галузі за самовіддану працю на благо Вітчизни.
Гірничо-металургійний комплекс займає провідне місце в соціально-економічному розвитку нашої держави та по праву вважається фундаментом вітчизняної промисловості, а успіхи галузі сьогодні значною мірою зумовлюють економічний розвиток і рівень добробуту громадян.
Уряд України шанує Вашу нелегку працю. Високий професіоналізм, відповідальне ставлення до роботи, впевненість у своїх силах, готовність до трудових звершень – якості, які завжди були вам притаманні.
Сьогодні нашим спільним завданням є підвищення рівня добробуту кожного працівника галузі, створення умов для гідного життя.
Бажаю Вам нових виробничих досягнень, міцного здоров’я, стабільності, злагоди і щасливої долі!», - йдеться у привітанні Прем’єр-міністра України Миколи Азарова.

Олександр Вілкул привітав працівників гірничо-металургійного комплексу Дніпропетровщини з професійним святом Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул привітав працівників гірничо-металургійного комплексу Дніпропетровської області з професійним святом – Днем працівників металургійної та гірничодобувної промисловості! 
В урочистому зібранні також взяли участь голова Центрального комітету профспілки працівників металургійної та гірничодобувної промисловості України Володимир Казаченко, голова Державного агентства України з управління державними, корпоративними правами та майном Дмитро Колєсніков, голова обласної ради Євген Удод та голова Дніпропетровського об’єднання профспілок Віталій Дубіль.

Марія Пустова: «До Дніпропетровського обласного транспортно-економічного коледжу вже подано близько 700 заяв від абітурієнтів»На Дніпропетровщині триває вступна кампанія 2012 року. У вищих і професійно-технічних навчальних закладах Дніпропетровщини продовжується прийом документів від абітурієнтів. За дорученням голови облдержадміністрації Олександра Вілкула його заступник Марія Пустова перевірила роботу приймальної комісії Дніпропетровського обласного транспортно-економічного коледжу. Станом на 11 липня 2012 року до навчального закладу вже подано 684 заяви від абітурієнтів.

У Новомосковську тривають ремонтні роботи в амбулаторіях загальної практики-сімейної медицини У рамках процесу модернізації охорони здоров’я, який триває на Дніпропетровщині, у Новомосковську реалізуються системні заходи з покращення якості медичної допомоги. 
Велика увага приділяється розвитку первинної ланки медицини. З цією метою у Новомосковському Центрі первинної медико-санітарної допомоги, який включає 7 амбулаторій та обслуговує понад 70 тис населення, вже розпочаті ремонтні роботи. На ці цілі з обласного та місцевого бюджетів виділено близько 670 тис грн. Окрім виконання ремонтних робіт безпосередньо у приміщеннях амбулаторій, передбачено проведення капітального ремонту ліфта в амбулаторіях № 2 та №3. 

У ВНЗ Дніпропетровщини з 10 по 31 липня проходитимуть творчі конкурси, завдяки яким абітурієнти отримають додаткові бали при вступі до вишівУ вищих навчальних закладах Дніпропетровщини з 10 по 31 липня 2012 року проходитимуть творчі конкурси. Це стосується абітурієнтів, які бажають вступити на спеціальності: мистецтво, культура, фізичне виховання, спорт і здоров'я людини, будівництво і архітектура, журналістика та інформація, видавничо-поліграфічна справа та напрям «Ортопедична стоматологія». Прийом заяв та документів на такі напрями закінчується 17 липня 2012 року. Питання організації вступної кампанії 2012 року перебуває на постійному контролі голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Вілкула.

Cтаном на 11 липня 2012 року на регіональну гарячу лінію «Вступна кампанія 2012 року» надійшло 28 звернень від громадянНа Дніпропетровщині станом на 11 липня 2012 року на регіональну гарячу лінію «Вступна кампанія 2012 року» Головного управління освіти і науки облдержадміністрації надійшло 28 звернень від громадян з питань вступу до вишів. 10 абітурієнтів звернулося особисто до регіонального оперативного штабу з питань вступної кампанії (регіональної оперативної приймальної громадян), який створено за завданням губернатора Олександра Вілкула.