Покров Четверг 16.05.24, 15:29
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 11 » Віктор Янукович привітав працівників металургійної та гірничодобувної промисловості Дніпропетровщини з професійним святом
17:34
Віктор Янукович привітав працівників металургійної та гірничодобувної промисловості Дніпропетровщини з професійним святом
Віктор Янукович привітав працівників металургійної та гірничодобувної промисловості Дніпропетровщини з професійним святом«Шановні друзі!
Щиро вітаю Вас із професійним святом. 
Гірничо-металургійний комплекс по праву вважається одним із ключових стратегічно важливих секторів промисловості, розвиток якого в Україні є пріоритетним. Від цілеспрямованої і стабільної роботи його підприємств залежить динамічне зростання та зміцнення економічного потенціалу нашої держави.
Упевнений, що ваші зусилля, наполеглива праця, а також впровадження передових наукових розробок і технологій забезпечать сталий розвиток металургійної та гірничодобувної галузей, стійкі позиції українських виробників металу на внутрішньому і світовому ринку.
Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра й успіхів», - йдеться у привітанні Президента України Віктора Януковича. 
Категория: Область | Просмотров: 714 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar