Покров Четверг 16.05.24, 20:20
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 11 » У Новомосковську тривають ремонтні роботи в амбулаторіях загальної практики-сімейної медицини
13:25
У Новомосковську тривають ремонтні роботи в амбулаторіях загальної практики-сімейної медицини
У Новомосковську тривають ремонтні роботи в амбулаторіях загальної практики-сімейної медицини У рамках процесу модернізації охорони здоров’я, який триває на Дніпропетровщині, у Новомосковську реалізуються системні заходи з покращення якості медичної допомоги. 
Велика увага приділяється розвитку первинної ланки медицини. З цією метою у Новомосковському Центрі первинної медико-санітарної допомоги, який включає 7 амбулаторій та обслуговує понад 70 тис населення, вже розпочаті ремонтні роботи. На ці цілі з обласного та місцевого бюджетів виділено близько 670 тис грн. Окрім виконання ремонтних робіт безпосередньо у приміщеннях амбулаторій, передбачено проведення капітального ремонту ліфта в амбулаторіях № 2 та №3.   
«Завдяки процесу модернізації охорони здоров’я в амбулаторіях Новомосковська будуть створені усі необхідні умови для якісного лікування пацієнтів та ефективної роботи медичного персоналу», - сказав головний лікар Новомосковського Центру первинної медико-санітарної допомоги Леонід Гінкота.
Хід виконання ремонтних робіт особисто перевірили міський голова Сергій Мороз, перший заступник міського голови з питань народногосподарського комплексу Олександр Козлов, заступник міського голови – начальник фінансового управління Тетяна Дакова та головний лікар Новомосковського Центру первинної медико-санітарної допомоги Леонід Гінкота. 
Крім того, на позачерговому засіданні Новомосковського міськвиконкому розглядалося питання про придбання нового медичного обладнання для амбулаторій загальної практики – сімейної медицини, а також було прийнято рішення про виконання програми «місцевих стимулів» для медичних працівників первинної ланки.
Згідно з програмою «місцевих стимулів» для медичних працівників первинної ланки передбачені надбавки до заробітної плати, відшкодування проїзду в міському транспорті при виконанні функціональних обов’язків та створення корпоративної мережі мобільного зв’язку. На ці заходи з місцевого бюджету у 2012 році передбачено 136 тис грн.
Програму «Місцеві стимули для медичних працівників первинної ланки м. Новомосковська на 2012-2014 роки» було затверджено 2 грудня 2011 року на сесії Новомосковської міської ради. Загальний обсяг фінансового забезпечення Програми становить 611,9 тис.грн. 
Категория: Область | Просмотров: 803 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar