Покров Четверг 16.05.24, 19:20
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 16 » На Дніпропетровщині розпочалася комплексна перевірка стану реалізації державної політики у сфері цивільного захисту (фото)
12:34
На Дніпропетровщині розпочалася комплексна перевірка стану реалізації державної політики у сфері цивільного захисту (фото)
Перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний провів нараду щодо початку проведення комплексної перевірки стану реалізації державної політики у сфері цивільного захисту та організації роботи з питань техногенної і пожежної безпеки у Дніпропетровській області. У нараді також взяв участь перший заступник Голови Державної інспекції техногенної безпеки України Іван Кріса. 
Для проведення перевірки створена спеціальна комісія, до складу якої увійшли фахівці Державної інспекції техногенної безпеки та Міністерства з питань надзвичайних ситуацій України. Така перевірка проводиться раз на п’ять років. Під час своєї роботи члени комісії перевірять стан захищеності населення та об’єктів, особливо стратегічно важливих, а також готовність органів влади до виникнення можливих надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків. 
Протягом двох тижнів члени комісії перевірятимуть міста Дніпропетровськ, Нікополь, Вільногірськ, Кривий Ріг, Павлоград, Дніпродзержинськ та Магдалинівський район. Вже 27 липня будуть підбиті підсумки перевірки. 
«Питання захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру знаходиться на постійному контролі губернатор Олександра Вілкула і є одним з ключових в Комплексній стратегії розвитку регіону», - сказав Вячеслав Задорожний та додав: «Головне завдання, яке визначили перед нами наш Президент Віктор Янукович та Уряд, - зниження техногенних ризиків та підвищення рівня захисту населення. Дієвим інструментом у цій роботі є  ефективне функціонування Дніпропетровської територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту».
«Під час перевірки особлива увага буде приділятися стану захищеності стратегічно важливих об’єктів та об’єктів підвищеної небезпеки. Комісія вивчить їх стан та готовність управлінських органів до попередження надзвичайних ситуацій. У разі необхідності – надасть методичні рекомендації для ліквідації наслідків ймовірної надзвичайної ситуації», - сказав перший заступник Голови Державної інспекції техногенної безпеки України Іван Кріса. 





Категория: Область | Просмотров: 751 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar