Покров Четверг 16.05.24, 11:05
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 10 » На Дніпропетровщині визначено переможців другого етапу Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»
16:27
На Дніпропетровщині визначено переможців другого етапу Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»
На Дніпропетровщині визначено переможців другого етапу Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»27 червня 2012 року відбулося підсумкове засідання Організаційного комітету з проведення другого туру щорічного Всеукраїнського конкурсу „Кращий державний службовець” у Дніпропетровській області. У другому турі Конкурсу взяли участь 41 державний службовець, з яких 7 – працівники облдержадміністрації. У 2012 році конкурс проходить вп’яте, його мета - зростання професіоналізму, відкритості державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців. 
Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець» проводиться в рамках виконання Національного плану дій на 2012 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава». Конкурс проходить у три етапи: Перший етап – на місцевому рівні протягом березня-квітня, другий етап – на регіональному рівні протягом травня-червня та третій етап – на державному рівні протягом вересня-жовтня. Впродовж 8 місяців учасники конкурсу демонструватимуть рівень своєї професійності шляхом проходження співбесіди, захисту творчої роботи, представлення презентації, участі у діловій грі, вирішення складних завдань щодо прийняття управлінських рішень.
Метою другого туру Конкурсу було виявлення двох кращих державних службовців серед працівників райдержадміністрацій та двох – у підрозділах обласної державної адміністрації в номінаціях «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст». Змагання проходили в три етапи. Кожен з учасників склав тестові завдання з питань службової етики та етикету, пройшов співбесіду з питань державного управління, а також підготовив публічний виступ з питань державного управління.
У номінації „Кращий керівник” переможцем від облдержадміністрації стала БОРОДКІНА Світлана Володимирівна, заступник начальника загального відділу облдержадміністрації; від райдержадміністрацій – ЛУЦЕНКО ОЛЕНА ВОЛОДИМИРІВНА, начальник загального відділу Верхньодніпровської райдержадміністрації. У номінації "Кращий спеціаліст” переможцем від облдержадміністрації стала  КРАВЧУК Анна Юріївна, головний спеціаліст організаційного відділу облдержадміністрації; від райдержадміністрацій – ЧЕРНЕНКО ОЛЬГА ОЛЕКСАНДРІВНА, головний економіст-бухгалтер фінансового управління Верхньодніпровської райдержадміністрації. 
Переможці другого туру Конкурсу візьмуть участь у третьому заключному турі, який пройде у вересні поточного року у м. Києві. 
Нагадаємо, що на Дніпропетровщині за ініціативи голови облдержадміністрації Олександра Вілкула для підготовки і виховання ефективних менеджерів та управлінців з листопада 2011 року реалізується масштабний проект «Державне управління завтрашнього дня». Для його виконання обласною владою залучено провідну світову консалтингову компанію в сфері управління персоналом Хай Груп („Hay Group”). Крім цього у грудні 2011 року регіональна влада разом з міжнародною консалтинговою компанією «Deloitte» розпочала реалізацію ще одного важливого проекту - «Побудова системи планування та контролю для облдержадміністрації». Обидва проекти реалізуються у відповідності до Рамкової угоди між облдержадміністрацією і Національним агентством України з питань державної служби, яка була підписана 7 жовтня 2011 року губернатором Олександром Вілкулом та головою Національного агентства з питань держслужби В’ячеславом Толковановим. В Угоді визначені напрямки і методи співпраці у світлі завдань, поставлених Президентом Віктором Федоровичем Януковичем.
Категория: Область | Просмотров: 802 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar