Покров Пятница 17.05.24, 00:01
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 23 » На Дніпропетровщині вже 58% учбових та 65% дошкільних навчальних закладів підготовлені до роботи в опалювальному сезоні
13:42
На Дніпропетровщині вже 58% учбових та 65% дошкільних навчальних закладів підготовлені до роботи в опалювальному сезоні
На Дніпропетровщині вже 58% учбових та 65% дошкільних навчальних закладів підготовлені до роботи в опалювальному сезоніНа Дніпропетровщині вже більше двох місяців ведеться підготовка житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в новому опалювальному сезоні. Наразі вже 672 (58%) учбових та 531 (65%) дошкільних навчальних закладів є фактично підготовленими до належного функціонування в опалювальний період 2012/2013рр. Про це повідомила заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова.
Зокрема, на об’єктах освіти до роботи в осінньо-зимовий період підготовлено:

45% – мереж теплопостачання
64% – мереж водопостачання
56% – систем каналізації
30% – покрівель
Олександр Вілкул поставив завдання завершити роботи з підготовки до зими  закладів освіти до 30 серпня, до початку навчального року.
Загалом в регіоні вже підготовлено до зими:
житлових будинків – 62%
котелень – 61%
теплових мереж – 64%
водопровідних мереж – 65%
каналізаційних мереж – 61%
Згідно з завданням губернатора Олександра Вілкула до 1 серпня має бути забезпений рівень технічної підготовки об’єктів до зими на 75% та 100% станом до 1 вересня. 
«Фактична готовність об’єктів оцінюється не тільки оформленням відповідних актів та паспортів готовності, а й їх підписанням в інспекціях Держенергонагляду та державно-архітектурного контролю. За даними інспекцій цю роботу розпочали вже в Дніпропетровську, Кривому Розі та частково у Дніпродзержинську. Аби забезпечити своєчасну якісну підготовку об’єктів до опалювального сезону, який розпочинається 15 жовтня, термін завершення робіт з оформлення в інспекціях паспортів та актів готовності – до 1 жовтня 2012 року», - сказав Олександр Вілкул. 
Губернатор наголосив, що важливою частиною підготовки до опалювального періоду є встановлення у навчальних закладах приладів обліку енергоносіїв, які дозволяють значно економити бюджетні кошти.
Наразі в закладах освіти існує потреба у встановленні 77 лічильників у містах:

Дніпропетровськ – 4 лічильника тепла та 2 гарячого водопостачання
Дніпродзержинськ – 26 тепла, 10 холодної води
Новомосковськ – 3 тепла 
Павлоград – 8 тепла. 
У районах: 

лічильників тепла:
Царичанський – 9 
Криворізький –7 
Васильківський – 6 
П’ятихатський – 2
Олександр Вілкул доручив керівникам цих міст та районів активізувати роботу щодо встановлення приладів обліку у закладах освіти та надати звіт про проведену роботу до 15 вересня.
Категория: Область | Просмотров: 739 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar