Покров Четверг 16.05.24, 23:35
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 23
В нашем городе Орджоникидзе появились сразу две новые детские площадкиУже третий год, как в Днепропетровской области под патронатом губернатора Александра Вилкула реализовывается масштабный проект по обустройству зон отдыха для детей. Так и в нашем городе Орджоникидзе появились сразу две новые детские площадки: 
1) поселок Горняк, рядом с уже существующей "народной" детской площадкой, сооруженной местными жителями своими руками.
2) остановка "Пляжная" на пустыре (место бывшей фермы).
К этому каждый относится по-разному: кто-то с благодарностью, кто-то с критикой на «пиар». По факту же эти места стали хорошим местом для досуга детворы.

У Кривому Розі захворюваність на туберкульоз знизилась на 7,6% У Кривому Розі у рамках програми «Зупинимо туберкульоз в Україні», що реалізується Фондом Ріната Ахметова «Розвиток України», відбувся круглий стіл «Туберкульоз виліковний». У заході взяли участь медики, громадські активісти, представники благодійних організацій та засобів масової інформації.
Учасники круглого столу обговорили найбільш актуальні питання функціонування фтизіатричної служби у Кривому Розі, а також визначили напрямки подальшої спільної роботи щодо лікування і профілактики туберкульозу.

Завдяки впровадженню новітніх технологій в кардіохірургії Дніпропетровщина має найвищий показник з імплантування електрокардіостимуляторівУ Дніпропетровському обласному клінічному центрі кардіології та кардіохірургії під керівництвом губернатора Олександра Вілкула реалізується Національна програма «Запобігання та лікування серцево-судинних та судинно-мозкових захворювань», що націлена на покращення здоров`я серця у жителів Дніпропетровщини.
На Дніпропетровщині створена комплексна система з надання медичної допомоги особам з серцево-судинними захворюваннями. У Дніпропетровському обласному клінічному центрі кардіології та кардіохірургії впроваджені найновітніші унікальні методики лікування пацієнтів з вадами серця. Крім того, тут на сучасному обладнані працюють висококваліфіковані спеціалісти, які проходили стажування у провідних клініках світу. 

На Дніпропетровщині вже 58% учбових та 65% дошкільних навчальних закладів підготовлені до роботи в опалювальному сезоніНа Дніпропетровщині вже більше двох місяців ведеться підготовка житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в новому опалювальному сезоні. Наразі вже 672 (58%) учбових та 531 (65%) дошкільних навчальних закладів є фактично підготовленими до належного функціонування в опалювальний період 2012/2013рр. Про це повідомила заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова.

На сайті Дніпропетровської облдержадміністрації створена інформаційна сторінка про олімпійців ДніпропетровщиниЗа завданням губернатора Олександра Вілкула на сайті Дніпропетровської облдержадміністрації створена інформаційна сторінка про олімпійців Дніпропетровщини. Усі бажаючі можуть переглянути біографії, фото спортсменів, які представлятимуть Дніпропетровський регіон на ХХХ літніх Олімпійських іграх у Лондоні. Також на сторінці розміщений розклад проведення змагань на Олімпійських іграх та інформація щодо участі Дніпропетровської області в Олімпіадах.