Покров Четверг 16.05.24, 06:17
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 23 » На сайті Дніпропетровської облдержадміністрації створена інформаційна сторінка про олімпійців Дніпропетровщини
11:11
На сайті Дніпропетровської облдержадміністрації створена інформаційна сторінка про олімпійців Дніпропетровщини
На сайті Дніпропетровської облдержадміністрації створена інформаційна сторінка про олімпійців ДніпропетровщиниЗа завданням губернатора Олександра Вілкула на сайті Дніпропетровської облдержадміністрації створена інформаційна сторінка про олімпійців Дніпропетровщини. Усі бажаючі можуть переглянути біографії, фото спортсменів, які представлятимуть Дніпропетровський регіон на ХХХ літніх Олімпійських іграх у Лондоні. Також на сторінці розміщений розклад проведення змагань на Олімпійських іграх та інформація щодо участі Дніпропетровської області в Олімпіадах. 
«Ми пишаємося нашими спортсменами, які представлятимуть Дніпропетровщину на Олімпійських іграх у Лондоні. Своїми успіхами і високими досягненнями вони підвищують престиж нашого регіону та України на міжнародному рівні. Жителі Дніпропетровської області й усієї країни повинні знати про наших чемпіонів та їх спортивні здобутки. На сайті Дніпропетровської облдержадміністрації всі бажаючі зможуть переглянути інформацію про наших олімпійців», – сказав Олександр Вілкул.
Нагадаємо, що 12 липня 2012 року під час урочистої зустрічі з олімпійцями Дніпропетровщини губернатор Олександр Вілкул поставив завдання управлінню у справах фізичної культури і спорту Дніпропетровської облдержадміністрації створити на сайті облдержадміністрації окрему сторінку, присвячену спортсменам регіону, які візьмуть участь у ХХХ літніх Олімпійських іграх, розмістити на ній детальну інформацію про них та фотографії.
Категория: Область | Просмотров: 900 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar