Покров Понедельник 20.05.24, 23:13
Сайт
Главная » 2012 » Июнь » 12 » На метро у Дніпропетровську надійде 152 мільйони євро від Європейського банку реконструкції та розвитку
12:08
На метро у Дніпропетровську надійде 152 мільйони євро від Європейського банку реконструкції та розвитку
На метро у Дніпропетровську надійде 152 мільйони євро від Європейського банку реконструкції та розвиткуПро це повідомляється на «Урядовому порталі». Рішення про доцільність залучення позики від Європейського банку реконструкції та розвитку прийнято на засідання Уряду України 11 червня 2012 року у рамках реалізації інвестиційного проекту «Завершення будівництва метрополітену у Дніпропетровську». 
«Обласна влада разом з центральною владою за підтримки нашого Президента Віктора Федоровича Януковича веде наполегливу роботу щодо завершення будівництва метрополітену у Дніпропетровську», - сказав Олександр Вілкул.
Будівництво Дніпропетровського метро було відновлене під керівництвом Олександра Вілкула в 2010 році. Було виділено відповідні кошти з державного бюджету і відновлено прохідницькі роботи. Залучення коштів ЄБРР дасть можливість розгорнути масштабні будівельні роботи з розширення діючої лінії метрополітену. До існуючих на сьогодні 7 км «підземки» буде додано ще чотири, які пролягатимуть уздовж проспекту Карла Маркса. Тож заплановане розширення існуючої лінії метрополітену в центр міста збільшить її довжину до 11 кілометрів та додасть три нові станції – «Театральна», «Центральна» та «Музейна». 
Загалом на реалізацію проекту, з урахуванням позики в 152 млн євро від ЄБРР, планується залучити кредитні кошти обсягом 304 млн євро.
Категория: Область | Просмотров: 692 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar