Покров Четверг 16.05.24, 09:47
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 12 » На сайті облдержадміністрації з'явиться окрема сторінка, присвячена спортсменам регіону, які візьмуть участь у ХХХ літніх Олімпійських іграх
16:00
На сайті облдержадміністрації з'явиться окрема сторінка, присвячена спортсменам регіону, які візьмуть участь у ХХХ літніх Олімпійських іграх
На сайті облдержадміністрації з'явиться окрема сторінка, присвячена спортсменам регіону, які візьмуть участь у ХХХ літніх Олімпійських іграхГубернатор Олександр Вілкул поставив завдання управлінню у справах фізичної культури і спорту Дніпропетровської облдержадміністрації створити на сайті облдержадміністрації окрему сторінку, присвячену спортсменам регіону, які візьмуть участь у ХХХ літніх Олімпійських іграх, та розмістити на ній детальну інформацію про них та фотографії. А також відпрацювати механізм проведення онлайн-конференцій із спортсменами під час змагань.
«Шановні спортсмени! Я вірю у ваші перемоги! Ваша участь у найпрестижніших змаганнях світу – Олімпійських іграх – підтверджує високий рівень розвитку спорту на Дніпропетровщині. Вся Дніпропетровська область і я особисто будемо слідкувати за вашими досягненнями на ХХХ Олімпійських іграх. Ми будемо інформувати жителів регіону про ваші результати на змаганнях. Щоб ви відчували увагу і підтримку, потрібно організувати ваше онлайн-спілкування з жителями Дніпропетровської області, – сказав Олександр Вілкул, – доручаю управлінню у справах фізичної культури і спорту створити окрему сторінку на сайті облдержадміністрації і розмістити на ній детальну інформацію з фотографіями спортсменів Дніпропетровщини, які візьмуть участь у Тридцятих літніх Олімпійських іграх. А також відпрацювати механізм проведення онлайн-конференцій із спортсменами під час змагань».
«Шановні спортсмени! Ваш внесок у формування Дніпропетровщини як регіону-лідера дуже важливий. Напис на логотипі нашої області «Наш успіх – це успіх всієї країни» безпосередньо відноситься до ваших досягнень. Тому, буде добре, якщо ви прикріпите значки з логотипом Дніпропетровщини на свою олімпійську форму», - сказав керівник області.
Категория: Область | Просмотров: 692 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar