Покров Четверг 16.05.24, 13:10
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 20 » «Нікопольскі ОСББ отримають кошти на проведення ремонтів»,- Андрій Білоусов, начальник управління ЖКГ облдержадміністрації
16:59
«Нікопольскі ОСББ отримають кошти на проведення ремонтів»,- Андрій Білоусов, начальник управління ЖКГ облдержадміністрації
«Нікопольскі ОСББ отримають кошти на проведення ремонтів»,- Андрій Білоусов, начальник управління ЖКГ облдержадміністрації15 нікопольских ОСББ-переможців Програми «Сприяння громадській активності» отримають кошти на реалізацію проектів з облаштування будинків та благоустрою. Згідно з розпорядженням голови Дніпропетровської обласної ради Євгена Удода на ці потреби місто отримає з обласного бюджету 500 тис. грн. 
«Програма підтримки ОСББ, що реалізується на Дніпропетровщині за ініціативи губернатора Олександра Вілкула, є дуже важливим елементом модернізації галузі ЖКХ. Особливо це важливо для таких міст як Нікополь. Впевнений, що така підтримка ОСББ, по-перше, надасть поштовх для створення ОСББ в містах і районах Днеіпропетровщини, та, по-друге, стане стимулом для інших ОСББ приймати участь у таких конкурсах, розробляти адресні програми модернізації житлових будинків ОСББ та сприятиме підвищенню громадської активності»,- зазначив начальник управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Андрій Білоусов. 
Кошти будуть розподілені між переможцями відповідно до їх проектів.
Євген Удод зазначив, що місто Нікополь є лідером серед інших міст України зі створення ОСББ. Минулоріч в місті було засновано 53 таких об`єднання, а за шість місяців цього року – вже 59.
Категория: Область | Просмотров: 954 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar