Покров Четверг 16.05.24, 15:38
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 20 » О.Вілкул: «Експозиція Дніпропетровщини на виставці “Барвиста Україна” представить результати соціальних ініціатив і програм Президента»
09:43
О.Вілкул: «Експозиція Дніпропетровщини на виставці “Барвиста Україна” представить результати соціальних ініціатив і програм Президента»
О.Вілкул: «Експозиція Дніпропетровщини на виставці Більше 600 кв. м займатиме експозиція Дніпропетровської області на загальнодержавній виставковій акції "Барвиста Україна”, яка пройде на території Національного комплексу "Експоцентр України” 14 – 17 серпня 2012 року. Експозиція буде розміщуватись у павільйоні №3 на загальній площі 456 кв. м, а також на 150 кв. м відкритої площі перед павільйоном.
В рамках виставкої акції традиційно проходитиме Всеукраїнський конкурс-виставка "Кращий вітчизняний товар року”.
«Гідне представлення базових галузей економіки регіону, участь найкращих підприємств та організацій у виставці «Барвиста Україна» сприятиме подальшому розвитку міжрегіонального співробітництва та розвитку кооперації в різних сферах, збільшенню торговельного обороту та залученню інвестицій. Презентація досягнень та потенціалу Дніпропетровщини на національних та міжнародних виставках є   складовою формування позитивного іміджу регіону», - сказав голова облдержадміністрації Олександр Вілкул.
Він підкреслив, що експозиція Дніпропетровської області на загальнодержавній виставковій акції "Барвиста Україна” представить результати реалізації соціальних ініціатив і програм Президента України Віктора Януковича та Комплексної стратегії розвитку Дніпропетровської області.
На даний час вже 36 підприємства регіону подали заявки на участь у Всеукраїнському конкурсі "Кращий вітчизняний товар 2012 року”, в якому представлять 43 види своєї продукції та послуг. 
Як і в 2010-2011 роках цього року Дніпропетровська область на найвищому рівні продемонструє свій соціально-економічний потенціал.
Зокрема, у 2011 році Дніпропетровська область продемонструвала 65 найменувань та отримала 65 медалей та 4 золотих символи конкурсу зі статусом "Виробник кращих вітчизняних товарів 2011 року”. Завдяки цьому Дніпропетровщина у підсумку отримала найвищий статус переможця  "Регіон – лідер з виробництва кращих вітчизняних товарів 2011 року”.

За інформацією управління зовнішніх зносин та 
зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації
Категория: Область | Просмотров: 686 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar