Покров Понедельник 20.05.24, 22:02
Сайт
Главная » 2012 » Июнь » 22 » О.Вілкул поставив завдання розробити проект з підвищення привабливості навчання у вишах для абітурієнтів з інших областей
11:22
О.Вілкул поставив завдання розробити проект з підвищення привабливості навчання у вишах для абітурієнтів з інших областей
О.Вілкул поставив завдання розробити проект з підвищення привабливості навчання у вишах для абітурієнтів з інших областейГубернатор Олександр Вілкул поставив завдання Головному управлінню освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації спільно з Радою ректорів розробити проект з підвищення привабливості навчання у вищих навчальних закладах Дніпропетровської області для абітурієнтів з інших областей України. Про це повідомив Олександр Вілкул під час засідання ради ректорів вищих навчальних закладів при Дніпропетровській облдержадміністрації.
«Я ставлю завдання Головному управлінню освіти і науки облдержадміністрації спільно з Радою ректорів розробити проект з підвищення привабливості навчання у вищих навчальних закладах Дніпропетровської області для абітурієнтів з інших областей. У тому числі скласти план інформаційного забезпечення вступної кампанії до вишів, як однієї з важливих складових цього проекту. Крім того, на сайті головного управління освіти і науки облдержадміністрації потрібно розмістити необхідну інформацію про всі виші Дніпропетровської області», - сказав Олександр Вілкул.
Він зазначив, що кожен абітурієнт та його батьки повинні мати можливість вивчити весь комплекс освітніх послуг вишів регіону, а також організацію проживання та дозвілля студента. «Для цього необхідно проаналізувати досвід таких великих освітніх центрів, як Массачусетський, Колумбійський, Каліфорнійський університети», - сказав керівник області.
Категория: Область | Просмотров: 703 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar