Покров Четверг 16.05.24, 10:05
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 31 » Обережно! На Нікопольщині водяться отруйні павуки (видео)
11:52
Обережно! На Нікопольщині водяться отруйні павуки (видео)
Обережно! На Нікопольщині водяться отруйні павукиНебезпечний сусід. Його ви можете знайти на власному городі, у місцях відпочинку на природі або навіть із врожаєм занести до квартири. Це павук. У Нікополі водяться аж три отруйних його види.
Розпал літа – липень та серпень – саме та пора, коли активізуються павуки. Три види отруйних є і в нашому місті: каракурт, тарантул та середньоземноморець. Їх ви можете знайти у власному дворі або на городі, неприємне сусідство може підстерігати вас і на відпочинку.
Найотруйнішим видом в нашому регіоні є каракурт – аналог американської чорної вдови.  Він небезпечний для людини і в народі має назву – «чорна смерть». Відрізнити каракурта від його побратимів можна за кількома ознаками.
Укус каракурту нагадує укол булавкою. Одразу з’являється біль у попереку, далі – розповсюджується по всьому тілу, людина починає задихатись, твердішає живіт. Можливий навіть летальний кінець. Тож, слід одразу викликати швидку.
Щоб запобігти укусу, слід уникати місць, де, можливо, водяться каракурти. На городі працювати в закритому взутті, а місця для відпочинку обирати подалі від ярів та заростів високої трави.

Сюжет предоставлен телепрограммой «Новини Твого Міста»

Категория: Город | Просмотров: 2535 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar