Покров Четверг 16.05.24, 22:46
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 31
Вболівайте за наших! 1 серпня 2012 року на Олімпійських іграх в Лондоні відбудуться фінальні змагання з академічного веслування Вболівайте за наших! 1 серпня 2012 року  на Олімпійських іграх в Лондоні відбудуться фінальні змагання з академічного веслування серед жіночих екіпажів парної четвірки, в яких візьмуть участь спортсменки Дніпропетровщини
1 серпня 2012 року  на Олімпійських іграх в Лондоні відбудуться фінальні змагання з академічного веслування серед жіночих екіпажів парної четвірки, в яких візьмуть участь спортсменки Дніпропетровської області. Дивіться пряму трансляцію змагань на телевізійних каналах: «Перший національний» та «Eurosport» о 12:10

На Дніпропетровщині у 2012 році збільшився рівень народжуваності На Дніпропетровщині за перше півріччя 2012 народилося на 1049 немовлят більше ніж за аналогічний період 2011 року.
За перше півріччя 2012 року у Дніпропетровській області було зареєстровано 17735 новонароджених, що на 1049 немовлят більше, ніж за аналогічний період минулого року (за перше півріччя 2011 року народилося 16686 немовлят).
«Під керівництвом губернатора Олександра Вілкула на Дніпропетровщині створені всі умови для надання якісної висококваліфікованої перинатальної допомоги матерям та дітям. Завдяки цьому вже сьогодні ми отримуємо позитивні результати – у порівнянні з минулим роком збільшився рівень народжуваності.

За 7 місяців 2012 року на Дніпропетровщині вдвічі зменшилася кількість загиблих на водіЗавдяки системній профілактичній роботі зі зниження ризику виникнення надзвичайних ситуацій на водоймах регіону, яка проводиться обласною владою за завданням губернатора Олександра Вілкула, за 7 місяців 2012 року вдвічі зменшилась кількість загиблих на воді у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.
На водних об’єктах України за 7 місяців 2012 року на 20% зменшилася кількість загиблих на воді порівняно з аналогічним періодом минулого року.

У Дніпродзержинську проходитиме чемпіонат Європи з міжнародних шашок серед молодіЗа підтримки губернатора Олександра Вілкула з 31 липня по 07 серпня 2012 року у Дніпродзержинську проходитиме чемпіонат Європи з міжнародних шашок серед молоді. У змаганнях планують взяти участь більше ніж 240 спортсменів віком від 10 до 19 років з 14 країн Європи (Україна, Бельгія, Росія, Азербайджан, Білорусь, Голландія, Естонія, Італія, Латвія, Литва, Молдова, Німеччина, Польща, і Франція).

Команда з Дніпропетровської області посіла друге місце в Міжнародному чемпіонаті з футболу «Єдність заради миру»Команда з Дніпропетровської області посіла друге місце в Міжнародному чемпіонаті з футболу «Єдність заради миру» серед дітей, позбавлених батьківського піклування. Чемпіонат відбувся 27 липня 2012 року на стадіоні «Шахтар» у Донецьку. Більше 100 дітей віком від 12 до 14 років із 10 областей України взяли участь у чемпіонаті. 
Команда з Дніпропетровської області була нагороджена путівками до Міжнародного дитячого центру «Артек» у серпні цього року, коли в «Артеку» проходитиме фінал «Дитячої Нової Хвилі». Також там відбудеться матч між конкурсантами й учасниками чемпіонату «Єдність заради миру».

Десятьом студентам ВНЗ Дніпропетровщини з числа дітей-сиріт та дітей із малозабезпечених сімей призначено соціальні стипендії Верховної РадиДесятьом студентам вищих навчальних закладів Дніпропетровщини з числа дітей-сиріт та дітей із малозабезпечених сімей призначено соціальні стипендії Верховної Ради на 2012 рік
«Талановита й освічена молодь Дніпропетровщини робить вагомий внесок у формування потенціалу нашого регіону. Ми пишаємося енергійними і цілеспрямованими молодими людьми, які беруть активну участь у роботі студентських організацій, старанно навчаються та постійно самовдосконалюються.

У дитячому центрі «Перлина Придніпров’я» відбулась спартакіада з нагоди відкриття Олімпійських ігор у ЛондоніУ дитячому центрі соціальної реабілітації «Перлина Придніпров’я» відбулась спартакіада з нагоди відкриття Олімпійських ігор у Лондоні. Змагання проводились у трьох вікових групах – молодша, середня і старша з таких видів спорту: теніс настільний, волейбол, футбол, баскетбол, шашки, силове багатоборство, стрибки через скакалку, окремі види легкої атлетики.

1 серпня 2012 року виші Дніпропетровщини оприлюднять перші рейтингові списки абітурієнтівУ вишах Дніпропетровщини 1 серпня 2012 року будуть оприлюднені перші рейтингові списки зарахованих на навчання за кошти державного бюджету, другі та треті списки оприлюднять 5 та 8 серпня. Накази про зарахування абітурієнтів на бюджетну форму навчання університети оприлюднюють 11 серпня. Після цього, до 25 серпня 2012 року будуть зараховані абітурієнти на контрактну форму навчання

Обережно! На Нікопольщині водяться отруйні павукиНебезпечний сусід. Його ви можете знайти на власному городі, у місцях відпочинку на природі або навіть із врожаєм занести до квартири. Це павук. У Нікополі водяться аж три отруйних його види.
Розпал літа – липень та серпень – саме та пора, коли активізуються павуки. Три види отруйних є і в нашому місті: каракурт, тарантул та середньоземноморець. Їх ви можете знайти у власному дворі або на городі, неприємне сусідство може підстерігати вас і на відпочинку.

За минулий тиждень до міського відділу внутрішніх справ надійшло 53 заяви про злочини та події За період часу з 23.07.2012 року до 30.07.2012 року до Орджонікідзевського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області надійшло 53 заяв  про злочини та події. Серед таких: 12 крадіжок, 1 грабіж, 7 фактів пошкодження майна, 5 фактів нанесення легких тілесних ушкоджень, 1 шахрайство, 1 хуліганство та інші злочини. Дільничними інспекторами міліції складено 42 протоколів.

Орджонікідзевський міський відділ міліції попереджає про підвищену пожежонебезпеку Орджонікідзевський міський відділ міліції інформує !
На території м. Орджонікідзе склалася надзвичайно спекотлива погода, яка триває вже досить довгий час. Така синоптична ситуація призвела до того, що лісонасадження на території нашого міста ( зона відпочинку, Богданівський заказник) стали немов сірка і можуть спалахнути з неймовірною силою лише від одного недопалка, кинутого необачливим перехожим чи відпочиваючим. Орджонікідзевський міський відділ наголошує, що лише неухильне дотримання мешканцями та гостями міста правил протипожежної безпеки в лісах може забезпечити цілісність лісонасаджень від нищівного вогню.
За порушення правил протипожежної безпеки передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.