Покров Четверг 16.05.24, 15:51
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 31 » За минулий тиждень до міського відділу внутрішніх справ надійшло 53 заяви про злочини та події
10:55
За минулий тиждень до міського відділу внутрішніх справ надійшло 53 заяви про злочини та події
За минулий тиждень до міського відділу внутрішніх справ надійшло 53 заяви про злочини та події За період часу з 23.07.2012 року до 30.07.2012 року до Орджонікідзевського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області надійшло 53 заяв  про злочини та події. Серед таких: 12 крадіжок, 1 грабіж, 7 фактів пошкодження майна, 5 фактів нанесення легких тілесних ушкоджень, 1 шахрайство, 1 хуліганство та інші злочини. Дільничними інспекторами міліції складено 42 протоколів.
Коротко про деякі з них 25.07.2012 року до Орджонікідзевського МВ звернулась мешканка м. Орджонікідзе, яка повідомила про те, що на алеї ім.. Т.Г. Шевченко  до її доньки під біг невідомий  штовхнув у спину вихопив із заднього карману джинсів її мобільний телефон, після чого зник. На разі тривають заходи на встановлення особи злочинця. Як що Ви стали свідком даної події просимо вас звернутись до Орджонікідзевського МВ або за телефонувати за номером «102» та повідомити інформацію, яка може сприяти розкриттю злочину.
Будьте обачливими та бережіть своє місто.
 
 У зв’язку з відкриттям сезону полювання 11.08.2012 року Орджонікідзевським МВ  проводиться місячник профілактичних заходів , метою яких є здійснення належного контролю за безпечним поводженням з мисливською зброєю на полюванні, попередження надзвичайних подій,випадків втрат та крадіжок зброї,незаконного її використання, припинення фактів браконьєрства, контроль за дотримання правил перевезення та збереження зброї.
Орджонікідзевським МВ попереджає жителів м. Орджонікідзе на сам перед осіб похилого віку про те, що на території міста скоєно ряд злочинів відносно осіб похилого віку, а саме невідомі під приводом купити у них мед або представляються співробітниками соціальних служб та пропонують виплатити допомогу, проникають до приміщення громадян та скоюють крадіжки грошей. Щоб у никнути такої ситуації не пускайте до свого житла незнайомих Вам людей, навіть як, що ви вже відчинили двері. Потребуйте від особи пред’явити посвідчення соціального робітника, не приймайте та не купуйте  ніяких речей від таких осіб. Як, що Ви помітили сторонню особу у Вашому під’їзді або на вулиці біля двору, яка веде себе підозріло негайно викличте міліцію за телефоном «102» або 4-20-02. 



ДІМ Орджонікідзевського МВ
ГУМВС України в Дніпропетровській обл.
ст. лейтенант міліції                                                            Я.В. Остапенко

Категория: Город | Просмотров: 857 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar