Покров Четверг 16.05.24, 22:55
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 26 » Офіційна делегація Дніпропетровщини на чолі з губернатором Олександром Вілкулом перебуває з робочим візитом у Луганській області
09:43
Офіційна делегація Дніпропетровщини на чолі з губернатором Олександром Вілкулом перебуває з робочим візитом у Луганській області
Офіційна делегація Дніпропетровщини на чолі з губернатором Олександром Вілкулом перебуває з робочим візитом у Луганській областіУ рамках розвитку міжрегіонального партнерства офіційна делегація Дніпропетровщини на чолі з Олександром Вілкулом перебуває з робочим візитом у Луганській області. До делегації входить керівництво Дніпропетровської облдержадміністрації та Дніпропетровської облради, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та обласної ради. 
«Дніпропетровщина презентує свої можливості на міжнародному рівні, вивчає кращий світовий досвід у реалізації стратегічно важливих проектів та в державному управлінні. Разом з тим важлива роль у розвитку нашої країни належить міжрегіональному співробітництву. Така форма співпраці дозволяє використовувати кращий вітчизняний досвід колег з регіонів України, реалізовувати взаємовигідні проекти та втілювати в життя корисні ідеї. Сьогодні ми робимо черговий крок до розширення співробітництва між Дніпропетровщино та Луганської областю – флагманами промислового розвитку України, які багато в чому забезпечують той економічний ріст, який є базою для підвищення якості життя наших громадян», - сказав Олександр Вілкул. 
Нагадаємо,  22 лютого 2011 року делегація Луганської області відвідала з робочим візитом Дніпропетровську область. Тоді губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул презентував губернатору Луганщини Володимиру Пристюку та його заступникам реалізацію масштабних інфраструктурних проектів регіону, а також кращі практики та напрацювання Дніпропетровської облдержадміністрації. Зокрема, підвищення інвестиційної привабливості області, а також дебюрократизації та забезпечення відкритості роботи влади. Результатом зустрічі стало підписання Угоди між Дніпропетровською та Луганською облдержадміністраціями про співробітництво. 
У рамках цієї Угоди регіони активно співпрацюють у промисловій, транспортній та сільськогосподарській галузях, а також у медичній та соціальній сферах. Зокрема, напрацьовані спільні пропозиції щодо збільшення обсягів вантажних залізничних перевезень у луганському напрямі. До Луганської облдержадміністрації направлено номенклатуру продукції промислових підприємств Дніпропетровської області для розширення внутрішнього ринку збуту. Під час виїзних семінарів аграрії Дніпропетровської області презентували колегам з Луганщини свої напрацювання у вирощуванні високоякісних сортів насіння та розведення поголів’я худоби. 
Для поглиблення та розширення співпраці між регіонами під час робочого візиту делегації Дніпропетровської області до Луганщини буде підписано План заходів щодо реалізації Угоди та Угода про співробітництво між Луганською та Дніпропетровською обласними радами. 
Також у рамках робочого візиту делегація нашого регіону візьме участь у церемонії урочистого підйому та встановлення куполу Храму на честь Ікони Божої Матері «Умиління», огляне місце будівництва спортивного комплексу «Арена», ознайомиться з роботою Луганського обласного благодійного фонду «Благовіст», Центру адміністративних послуг та ряду медичних закладів - Луганського обласного клінічного онкологічного диспансеру, обласної станції переливання крові та обласної клінічної лікарні. 
Категория: Область | Просмотров: 703 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar