Покров Четверг 16.05.24, 14:55
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 5 » Олександр Вілкул: «До Дня міста Дніпропетровськ на проспекті імені Газети «Правда» будуть відкриті всі три підземні переходи»
14:13
Олександр Вілкул: «До Дня міста Дніпропетровськ на проспекті імені Газети «Правда» будуть відкриті всі три підземні переходи»
Олександр Вілкул: «До Дня міста Дніпропетровськ на проспекті імені Газети «Правда» будуть відкриті всі три підземні переходи»Про це голова облдержадміністрації повідомив під час наради щодо реалізації другого етапу комплексної реконструкції проспекту імені Газети «Правда» у Дніпропетровську. 
За словами губернатора, перший підземний перехід на перетині проспекту з вулицею Калинова буде відкрито вже за кілька тижнів. Ще два переходи – на Юр’ївській розв'язці (біля будинку торгівлі) та на перетині з вулицею Байкальска буде відкрито до Дня міста Дніпропетровськ у вересні 2012 року.
Вартість реконструкції трьох підземних переходів на проспекті імені Газети «Правда» - понад 10 млн грн. Кошти виділені з місцевого бюджету за ініціативою Олександра Вілкула.
У ході реконструкції трьох підземних переходів буде повністю замінена їх гідроізоляція, електроосвітлення, сходи, відремонтовані стіни і підлоги, влаштовано пандуси для пересування інвалідів на візках та пішоходів з дитячими колясками. На входах у підземні переходи будуть збудовані нові павільйони, тощо.
Як повідомлялося раніше, губернатор поставив завдання до кінця 2012 року здати в експлуатацію новий сучасний надземний перехід через проспект, будівництво якого розпочато на перетині з проспектом Воронцова.
Проспект імені Газети «Правда» є магістральною вулицею регульованого руху протяжністю 6 км, яка має вісім смуг руху транспорту (по чотири в кожну сторону) на ділянці від Центрального мосту до розв’язки на перетині з вулицею Каштановою, а далі в сторону виходу з міста у Донецькому напрямку – 6 смуг руху (по три в кожну сторону). Ширина проїзної частини проспекту сягає 30 м.
У 2011 році в рамках комплексної реконструкції проспекту, яка була розпочата з ініціативи та за підтримки губернатора Олександра Вілкула, було виконано капітальний ремонт проїзної частини. Укладання асфальтобетонного покриття на проспекті імені газети «Правда» здійснювалося за найсучаснішими технологіями й високими європейськими стандартами. Контроль за якістю робіт з укладання двошарового покриття також здійснювався за спеціально розробленою технологією, яка застосовується в європейських країнах. Зокрема, відповідно до зазначеної технології контролювалася температура суміші в кожному автомобілі на місці укладання. Через кожні 100 метрів покриття перевірялися висотні позначки, поперечний похил, ширина й товщина шару, щільність і т.д. 
Категория: Область | Просмотров: 789 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar